|
Nu esti logat.
Rigevidon, Logest#1 2007-02-14 11:15:34
Rigevidon, Logestv-as ruga sa-mi spuneti ce diferenta este intre gestodenul din logest si levonorgestrelul din Rigevidon Offline #2 2007-02-14 11:18:28
Re: Rigevidon, LogestNu, faptul ca e ieftin iti spune ca e mai vechi si ca deci sau amortizat cheltuielile cu cercetarea pentru obtinerea lui. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-02-14 11:22:40
Re: Rigevidon, LogestSi dintre acestea pe care mi-l recomandati...avand in vedere ca eu am usoare probleme cu tenul gras si acneea Offline #4 2007-02-14 11:36:03
Re: Rigevidon, Logesteu sa iti recomand? Pe forum? Mergi la un cabinet de planning familial si vorbeste cu medicul de acolo Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-02-14 11:44:27
Re: Rigevidon, LogestPai aici e problema, am luat Rigevidon un an de zile, nu am avut nici o problema, dar am facut o pauza de cateva luni .la recomandarea medicului ginecolog...si la o noua consultatie mi-a spus sa le mai schimb..sa incerc si altceva..adica Logest sau Janine( la alegerea mea..? ). iar la planning mi s-a recomandat sa nu le schimb sa continui cu Rigevidon. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-14 11:45:40
Re: Rigevidon, Logestasculta medicul de planning...stie mai bine, numai asta face Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|