|
Nu esti logat.
O intrebare care ma framanta..va rog raspundeti#1 2007-02-13 20:36:55
o intrebare care ma framanta..va rog raspundetiam avut contacte sexuale ..cam dese ..toate protejate cu prezervativ.Ciclul meu menstrual este nergulat..iar acum mia intarzit vreo 6 zile.Mi-a venit...m-a tinut 4 zile(ink continua:)) )In a 2 zi a menstruatiei am facut un test de sarcina de frica..care a ieist negativ..nu prezint nici un simptom de sarcina..totusi..e posibil sa fiu insarcinata?..ma scuzati daca intrebarea mea e penibil..dar ma framanta At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #2 2007-02-13 20:55:57
Re: o intrebare care ma framanta..va rog raspundetistai linistita...contactele sexuale protejate,cu prezervativ,fara incindente sunt sigure...adica nu-ti fa griji acolo unde nu sunt! Offline #3 2007-02-13 22:19:32
Re: o intrebare care ma framanta..va rog raspundeticonfirm si eu ce a spus ionela k sa te mai linistesti http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-02-14 08:52:33
Re: o intrebare care ma framanta..va rog raspundetiPai nu sa spalat pe mana dupa aia? Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #5 2007-02-14 10:42:27
Re: o intrebare care ma framanta..va rog raspundetiNu ramin spermatozoizi sub unghie....incearca sa gindesti logic. De vreme ce ai ciclul neregulat nu stiu despre ce intirzieri tot vorbesti. Oricum a venit menstra, deci nu inteleg panica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-14 23:32:04
Re: o intrebare care ma framanta..va rog raspundetidak te protejezi si iti "intarzie" nu te mai stresa...pana la urma va veni....nu inteleg rostul testului de sarcina in a doua zi....dak e sa ramai insarcinata si sa ai asa zisa" menstruatie peste"iti poti da seama si dupa culoarea si cantitata micsorata a acesteia....si in cazul de fata dak v-ati protejat,dak ti-a venit,dak ti-ai facut testul...pt ce iti mai ridici aceste semne de intrebare? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|