|
Nu esti logat.
Si totusi atat de simplu#1 2007-02-16 19:32:46
si totusi atat de simpluam stat si m-am gandit la metoda de a lua contraceptive incontinuu fara pauza de 7 zile pentru a ne elimina ciclul menstrual ... de ce nu facem asta ? scapam de griji si din cate am inteles eu nu prezinta pericole pt organism . deci ... why not ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2007-02-16 19:54:47
Re: si totusi atat de simpludaca nimeni nu face asta...nu prea cred ca e foarte bine pentru organism....asa normal ca toata lumea ar lua fara pauza.... Offline #3 2007-02-16 20:35:10
Re: si totusi atat de simpluexista AC cu cate 28 de pastile pe folie...adicca 21 de pastile obisnuite + 7 inactive pt cele 7 zile de pauza la AC normale,in care apare menstruatia...deci se iau fara pauza.daca luam AC din celelalte (de 21 de pastile) fara pauza inseamna ca menstruatia nu mai apare niciodata si asta nu e bine deloc pt organism. nu se poate sa eliminam menstruatia de tot Ultima oara a fost editat de mika (2007-02-16 20:36:30) Offline #4 2007-02-16 22:30:01
Re: si totusi atat de simplupentru k in general femeile, mai ales cele "incepatoare", vor sa aiba certitudinea k nu sunt insarcinate, aceasta certitudine fiind data de prezenta menstruatiei. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2007-02-16 22:46:20
Re: si totusi atat de simplu+ ca endometrul trebuie sa se elimine cumva. nu exista ovulatie...bun, dar endometrul tot se formeaza mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-16 23:33:58
Re: si totusi atat de simplui understand "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|