|
Nu esti logat.
Postinor-a doua pastila#1 2007-02-18 22:55:21
Postinor-a doua pastilaIn cazul in care am luat Postinor in timp util,adica dupa ~60 de ore, dar a doua pastila pe care trebuia sa o iau la 12 ore dupa prima am luat-o la 24 de ore, ce se poate intimpla? Offline #2 2007-02-18 23:12:08
Re: Postinor-a doua pastilaExista sansele sa nu isi faca efectul, daca a2a pastila a fost luata la 24 de ore de prima. Si nu, nu exista probleme daca nu isi afce efectul, poti pastra linistita copilul. #3 2007-02-18 23:23:41
Re: Postinor-a doua pastilaAm inteles ca din cauza continutului lor aceste medicamente nu sunt indicate....de aceea am indoieli si in privinta unei eventuale sarcini si in privinta "urmatorului" moment de concepere a unui al doilea copil. Offline #4 2007-02-19 09:36:33
Re: Postinor-a doua pastilamamadebb, Postinor contine un progestativ, asupra sarcinii are efectul de a o fixa(de altminteri progestative se si dau in sarcina, atunci cind ea risca sa se piarda). Sigur, nu e cazul sa iei cu Pumnul, in scop contraceptiv, aceste pastile. Poti insa pastra linistita copilul, in cazul in care nu isi face acum efectul Postinor. Nu vor fi probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|