|
Nu esti logat.
Problemaaa!#1 2007-02-18 18:42:19
problemaaa!am si eu o nelamurire,si sper sa ma ajutati sa-i gasesc raspunsul!am fost la medic la control pt pastile anticonceptionale,si mi-a dat sa iau niste antibiotice mai intai pt ca am o mica secretie,si sa scap de ea,peste cateva zile ma duc si la un control la sani,abia apoi urmand sa-mi prescrie pastilele.intre timp am avut un contact sexual,si s-a rupt pezervativul! prietenul meu a simtit si a iesit imediat,dar tot imi e frica sa nu fi ramas insarcinata.s-a intamplat la o zi dupa ce mi s-a terminat menstruatia.ma gandeam sa iau postinor,dar trebuie sa incep si antibioticele.afecteaza cu ceva?? Offline #2 2007-02-18 18:44:03
Re: problemaaa!uite aici: http://www.anticonceptionale.ro/despre- … tie-4.html iti calculezi perioada fertila. daca erai atunci, ia postinor. nu are treaba cu antibioticele. Nobody home Offline #3 2007-02-19 11:59:16
Re: problemaaa!vio88, mergi la alt cabinet de planning, unde medicii inteleg ca nu e cazul sa te plimbe 5 ani pina iti dau contraceptivele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|