|
Nu esti logat.
Am o problema...-2#20 2007-02-21 19:20:15
Re: Am o problema...in fine...ca sunt cam off topic! Offline #21 2007-02-22 14:17:25
Re: Am o problema...pai a vorbit cu mine...insa nu despre cite ore intre pastile....doar despre ce efecte secundare pot aparea daca il iei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-02-22 21:17:43
Re: Am o problema...buna seara fetelor.am o problema.eu iau mercilon de trei luni si cam tot de atunci nu mai am chef sa fac sex da de locccccccccc!!!!!!!!1oare de ce?ce se intampla?sunt eu de vina sau ac?a mai patit cineva asta?va rog sa-mi raspunde-ti in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline #23 2007-02-22 21:21:33
Re: Am o problema...etse unul din posibilele efecte ale AC...nu e o regula sa se intample asa. mergi la la cine ti le-a prescris, povesteste problema si poate ti le va schimba... mami de minuni Offline #24 2007-02-25 11:23:45
Re: Am o problema...
O sa scanez prospectul de la Postinor2 si o sa ti-l trimit pt mail , daca imi lasi un mail, ecident! Nu vreau sa subminez autoritatea nimanui, dar AM CITIT de n-spe ori intr-o seara chestia aia! Si o sustin cu aceeasi tarie! Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-26 12:27:46
Re: Am o problema...Danut, stiu ce scrie pe prospectul Postinor. Nu e vorba de subminat autoritatea insa eu spun cum e bine sa fie facut....fireste, fiecare e liber sa ma asculte sau nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2007-02-26 16:55:16
Re: Am o problema...Doctoressa, ideea in discutia noastra anterioara ( ionela vs me ) era despre ce sta scris in prospect. Din toate punctele de vedere sunt de acord cu tine, trebuie facut sa fie bine, iar aici autoritatea nu se discuta, se respecta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|