|
Nu esti logat.
Gradinite in Pitesti#1 2008-08-29 21:20:45
Gradinite in PitestiAm un baietel de 2 ani si 7 luni si vreau sa-l inscriu la o gradinita (particulara), am luat legatura cu Castelul Piticilor (Gavana), Piticot Barba Cot (Gavana), Motanul Incaltat (Trivale), insa nu m-am hotarat... daca ma poate ajuta cineva cu o informatie, as fi foarte recunoscatoare. Multumesc. Offline #2 2008-08-29 21:35:39
Re: Gradinite in Pitestidaria_25 ai warn. ai mai postat o data aceeasi intrebare. e de ajuns intr-un singur loc. citeste regulile. mami de minuni Offline #3 2008-08-29 23:52:37
Re: Gradinite in PitestiLa ,,discutii diverse" mi se spune sa postaz la ,,mamici", si apoi i-au warn...asta e Offline #4 2008-08-30 14:46:33
Re: Gradinite in Pitestidar daca postezi la mamici stergi la diverse. nu postezi peste tot - asta era ideea mami de minuni Offline #5 2008-08-30 22:43:44
Re: Gradinite in Pitestinu m-am suparat, am uitat ca pot sterge eu singura...credeam ca se sterge automat sau sterg moderatorii. Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-30 23:23:52
Re: Gradinite in Pitestiintereseaza-te in legatura cu firma aia de catering sa fie recomandata si de altii sau nu stiu...sor-mea a mers la o gradinita tot cu servicii de genul asta si s-au trezit intoxicati la un moment dat... mami de minuni Offline #7 2008-08-31 11:46:02
Re: Gradinite in Pitesticea de-a doua gradinita ,,Castelul Piticilor", despre care am spus ca are reguli stricte nu are firma de catering, au bucatarie autorizata acolo in casa. Gradi arata super, practic e un castel...doar ca ma nelinisteste ca nu mai au patuturi...poate pe parcurs se elibereaza unul ca eu oricum nu-l las direct pana seara de la inceput. Ultima oara a fost editat de daria_25 (2008-08-31 11:47:31) Offline #8 2008-09-08 22:13:51
Re: Gradinite in PitestiEu am avut 2 ani copilul la casa cu pitici, si desi am avut intentia sa-l mut(grupa pregatitoare au facut-o in sala de mese,sistem catering ultimul an,nu se scadea hrana pe zilele de absenta,secretara care se ocupa de noi cind nu era ocupata cu fumatul ne vorbea de sus ,etc)nu l-am mutat ptr ca se acomodase cu copiii.Despre ce urmeaza sa alegi cred ca iti pot da doar citeva sugestii:-NU sistem catering(mincare proasta si servita rece ptr ca sincer daca nu au bucatarie nu au nici bucatar ,nici conditii ptr servit masa) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|