|
Nu esti logat.
Nu prea am ce antic. alege...#1 2007-03-07 18:13:46
Nu prea am ce antic. alege...La ultimul control ginecologic am intrebat de posibilitati contraceptive. Doctorita a fost foarte... necomunicativa. Offline #2 2007-03-07 21:04:45
Re: Nu prea am ce antic. alege...chisturile pe ovare se trateaza si cu anticonceptionale.de fibrom nu stiu ce sa zic...daca nu e alta solutie..fa-l sa inteleaga k nu ai nici o putere...si sa nu te lasi influentata de el..k vrea fara...pana la urma e sanatatea si corpul tau...mai ales daca nu iti doresti copii Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-03-08 11:29:49
Re: Nu prea am ce antic. alege...animalutza: nu poate lua AC tocmai pt a nu creste fibromul ala. mami de minuni Offline #4 2007-03-08 12:08:03
Re: Nu prea am ce antic. alege...eu as scoate oricum fibromul. nu stiu prea multe despre ele, dar stiu ca nu e bine sa stea acolo. Nobody home Offline #5 2007-03-08 13:43:47
Re: Nu prea am ce antic. alege...eu_vreau, nu e adevarat! fibromul uterin nu e contraindicatie pentru contraceptive, poate lua si chiar merita incercat, e posibil sa scada sub contraceptive. Si poate asa scapa si de operatie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-09 11:46:03
Re: Nu prea am ce antic. alege...doctoressa stii ca daca nu stiu ceva intai ma informez si dupa aia dau un raspuns. in cazul de fata m-am informat. estrogenii sunt incriminati chiar daca nu s-a dovedit rolul lor exact. se presupune ca ar fi de fapt un defect la nivelul receptorilor estrogenici de pe mucoasa uterina sau o hiperestrogenie locala a mucoasei. ( "curs de obstetrica si ginecologie", vol.II, Prof. Dr. Mihai Pricop) => AC sunt contraindicate mami de minuni Offline #7 2007-03-09 11:50:54
Re: Nu prea am ce antic. alege...cele combinate....insa nu toate, minipilula doar cu progesteron nu e contraindicata si, cum spuneam, merita incercat....dupa parerea mea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|