|
Nu esti logat.
Am uitat sa iau pastila#1 2007-03-09 20:54:03
am uitat sa iau pastilaam inceput prima folie d anticonceptionale....am luat 6 pastile pana acum....dar niciodata la aceasi ora, ci in intervalul 20:00-21:00...este vreo problema?...va trebui sa-mi stabilesc o ora exacta...dar pana acum imi gaseam cate cva d lucru si uitam sa o iau la ora stabilita.Astept o confirmare ca e ok si k isi vor face efectul:) "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #2 2007-03-09 20:56:27
Re: am uitat sa iau pastilada e ok.nu tb la ora fixa. Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2007-03-09 21:19:50
Re: am uitat sa iau pastilae ok pentru ca nu ai intarziat cu ele mai mult de 12 ore. eu, ca sa nu uit, imi pun reminder-ul de la mobil si astfel le iau in fiecare seara la ora 21. am uitat intr-o seara pt ca faceam baie la ora aia si nu am auzit telefonul dar in general e buna ideea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|