|
Nu esti logat.
Ce a-ti face voi?-2#20 2008-09-28 11:42:10
Re: Ce a-ti face voi?e bine sa mergi la un psiholog chiar daca nu ai depresie postnatala. el te poate ajuta sa vezi lucrurile altfel si chiar sa iesi din impasul in care te afli Offline #21 2008-09-28 12:32:12
Re: Ce a-ti face voi?ma intristez de fiecare data cand aud asemenea lucruri. De ce trebuie sa sufere o femeie din cauza unui barbat egoist si fara sentimente? Fa-ti viata ta, lasa-l sa-si vada de treburile lui si cand ai puterea de a te desparti de el fa-o pentru ca o relatie de genul asta nu iti poate aduce din pacate nimic de care sa te bucuri. Daca ai parinti si prieteni care te ajuta fa candva pasul si devino "independenta". Cat despre sarcina, nu stiu ce sa spun, e o decizie grea. Iti doresc sa ai putere sa treci cu bine peste toate, mai ales de dragul copilasilor care au nevoie de tine. Cauta ajutor la un psiholog bun si refa-te pshihic si nu uita ca exista si barbati care te-ar accepta cu doi copii si care te-ar iubi neconditionat putand deveni un tata bun pentru copilasii tai. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #22 2008-10-08 20:35:52
Re: Ce a-ti face voi?as vrea sa intreb daca sotia mea a luat metronidazol in a2 saptamana de sarcian poate fi copilul afectat Offline #23 2008-10-08 20:47:31
Re: Ce a-ti face voi?o sarcina de 2 saptamani abia se implanteaza deci teoretic niciun medicament nu il afecteaza. insa nu cred ca la varsta asta te referi...o sarcina se calculeaza incepand cu ultima menstra metronidazolul este contraindicat in sarcina insa cel mai corect ii poate raspunde medicul la intrebarea asta. mami de minuni Offline #24 2008-10-08 21:09:49
Re: Ce a-ti face voi?ea a avut ultima menstra , 28 august fiind ultima zi. si a luat medicamentul pe 15 Offline Publicitateloading...
#26 2008-10-08 21:18:03
Re: Ce a-ti face voi?prima zi a menstrei conteaza in calcularea varstei sarcinii nu ultima Offline #27 2008-10-08 21:18:19
Re: Ce a-ti face voi?inca nu era insarcinata. sa mearga sa vb cu medicul ei. mami de minuni Offline #28 2008-10-11 09:27:44
Re: Ce a-ti face voi?Maura si eu te-as fi sfatuit la fel, sa renunti la aceasta sarcina, mai ales daca deja ai un bebe mic de aproape 5 luni. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|