homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ingroasa si mucoasa nazala?

#1 2006-08-26 16:58:52

nictatiana
New member
Inregistrat: 2006-07-01

Ingroasa si mucoasa nazala?

Am avut probleme in trecut cu nasul, rinita respir greu pe nas, mereu infundat. Am facut o criocauterizare si era mai bine. Acum de cateva saptamani simt iar ca respir greu pe nas.
Mi-am amintit ca doctora de la ORL ma intrebase atunci daca iau cumva contraceptive dar atunci eu nu luam...
Acum iau..deci pot provoca si asa ceva?? (adica ingrosarea mucoasei nazale, nu doar cea de pe trompe etc..)

#2 2006-08-28 12:23:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Ingroasa si mucoasa nazala?

NU, nici vorba

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-03-20 14:05:39

lolita
Full member
Inregistrat: 2005-10-07

Cred k am si eu o rinita.. Rinita posterioara din cate m-am informat.. ( ori sinuzita.. ) Ce medicamente pot lua? ma gandeam sa iau paracetamol sinus, dar farmacista mi-a spus sa iau decat daca am febra.. Fratele meu are amigdalita cronica si a tusit in preajma mea; il suspectez de asemenea k a baut din cana mea.. Se poate sa imi fi dat un fel de virus/ microb? Ma ustura in gat si vazand k nu trece, am luat Fromidil (farmacista spunea Fromilil) oricum ceva de genul.. (antibiotic).. Mi s-au umflat putin ganglionii de la nivelul gatului (mai ales in partea stanga) si ma dor daca ii ating.. Mai stranut si tusesc din cand in cand.. Ma gandeam k poate o fi si din cauza unei alergii - la parul de pisica.. Intrebarea mea ar fi daca e bine sa iau si cele 4 antibiotice pe care le mai am (am luat 2 pana acum si deja se observa schimbari favorabile) Tot trebuie sa ma duc la medic pt rezultatele analizelor de sange, sa ii spun si despre problema asta? (nu am o relatie f buna cu doctorita -> se enerveaza rpd)

You think you know but you have no idea

#4 2007-03-20 14:12:00

andrutza
Vizitator

fromilid smile .....eu de 1 an de zile am o secretie in gat transparenta care ma deranjeaza adica imi vine sa tusesc mereu din cauza ei....am facut si exudat nu mi-a iesit nimic in neregula, dar nu stiu cum sa scap de ea...poate imi dai un sfat doctoressa ca ma exaspereaza smile am si sinuzita maxilara dreapta o fi din cauza asta? sau de la altceva poate proveni secretia aceasta in gat? lolita mergi la un medic de O.R.L el va stii ce sa-ti dea, eu una n-as lua antibiotice asa fara sastiu despre ce este vorba, eu nu cred ca are legatura cu parul de la pisica mai ales ca ai ganglionii inflamati....

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-03-20 14:15:59)

#5 2007-03-20 15:14:30

lolita
Full member
Inregistrat: 2005-10-07

ms frumos de raspuns andrutza smile fromilid.. da.. asa se numea.. am gasit prospectul smile si ma refeream la rinoree posterioara.. agravarea ei ar duce la sinuzita si de aceea nu sunt sigura ce am.. cred k o sa cer trimitere la ORL.. cu toate k ma tem de cei de la ORL (am avut odata otita si apoi furuncul in ureche si m-am simtit destul de inconfortabil la control.. ) andutza, cred k are legatura sinuzita maxilara cu secretia aceea, de fapt sigur are.. nici eu nu stiu cum sa scap de ea..  ceva f asemanator are frate-miu si de-astea mi-am permis sa iau din antibioticul lui (cel pe care nu il luase pe tot si a recidivat), altfel nu are cum sa-mi treaca.. o sa iau mai bine paracetamol sinus, cu toate k are cam multe reactii adverse.. daca ma simt rau o sa ma duc la ORL, poate e nevoie de mai multe investigatii (exudat,etc), un tratament mai bun decat cel pe care il iau; daca e sinuzita trebuie sa fac niste infuzii cu apa cu sare.. simt cum imi sunt afectate sinusurile.. e destul de deranjant, dar poate ne da doctoreassa niste sfaturi bune, ca de obicei si nu mai e nevoie sa pierdem vremea prin doctori, caci totusi timpul liber e scurt, aproape inexistent..

You think you know but you have no idea

Publicitate

loading...

#6 2007-03-21 20:25:20

andrutza
Vizitator

am gasit remediul pt secretia din gat....propolis. Mi-am cumparat de la apicola un baton de propolis si in fiecare zi mestec cate jumatate de centimetru....in loc de guma de mestecat si am citit pe net ca are  mai multe beneficii si chiar am observat ca nu mai am secretie.

#7 2007-03-21 20:37:14

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

pai sa stii ca si eu am o secretie urata in gat...expecorez in special dimineata.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#8 2007-03-21 20:49:08

andrutza
Vizitator

ia-ti propolis din asta si n-o sa mai ai nimic...garantat si e si natural

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.