|
Nu esti logat.
Anamneza sau analize?...#1 2007-03-27 11:05:52
anamneza sau analize?...din cate stiu eu, anamneza este acel set de inbtrebari pe care ti le pune dr la planning.sper sa nu ma insel.. dar oare nu e mai eficient un set de analize cand iti prescrie niste pastilute? adik mi se pare mult mai sigur decat niste intrebari generale, de genu fumezi/ nu fumezi, acnee etc. intreb pt k eu am avut probleme cu primele pastilute recomandate, iar acum, knd mi le-a schimbat (acelasi dr), cam tot asa dupa ureche mi s-a parut... ceva de genu "ia Logest, k astea se spune k nu ingrasa". Just like a tattoo I'll always have you... Offline #2 2007-03-27 11:06:59
Re: anamneza sau analize?...anamneze foloseste pentru a se determina dc sunt necesare sau nu analizele pentru prescrierea ac.... "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-03-27 11:11:14
Re: anamneza sau analize?...ok, intrebam pt k stiu cazuri knd dr ginecolog a prescris unele, iar cel de la planning altele, si e destul de aiurea, normal k iti vine sa te iei dupa cel care a facut controlul mai amanuntit Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-03-27 11:12:39
Re: anamneza sau analize?...cel mai bine este sa mergi la planning......pentru ca ginecologul are si altele pe cap si nu are destul timp sa se documenteze tot timpul despre ac... "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #5 2007-03-27 11:17:09
Re: anamneza sau analize?...sunt de acord cu tine ivy si eu merg pe principiul analizelor.....cate intrebari am prmit eu de la n doctori, dar nimeni nu-si dadea silinta sa ma trimita sa fac niste analize si singura am propus unui medic sa-mi dea analize hormonale sa fac....mai bine fa niste analize ca mergi la sigur Publicitateloading...
#6 2007-03-27 11:19:58
Re: anamneza sau analize?...dar tot din anamneza isi da un medic seama la ce analize sa te trimita. mergi la sigur cu analizele dar sa stii si pe care sa le faci... anamneza e baza medicinii si nu e aberatie mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|