homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E nevoie de pilula de dupa?

#1 2007-03-27 01:39:47

gindi
New member
Inregistrat: 2007-03-07

E nevoie de pilula de dupa?

In ziua a 15 a ciclului am avut contact sexual protejat, dar prezervativul a ramas inauntru. E posibil sa se fi scurs ceva in vagin. Vreau sa evit o sarcina, dar nici nu-mi place sa ma joc cu hormonii pentru ca in cazul meu anticonceptionalele pe baza de estrogen sunt contraindicate. Oare e necesar sa iau "morning after pill"? Si daca da, cum se numeste in RO si are cineva vreo experienta cu ea? (efecte secundare "traite" -cele teoretice le-am vazut).

#2 2007-03-27 01:44:55

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

Re: E nevoie de pilula de dupa?

pastila se numeste Postinor , si sunt defapt doua. prima se ia in maxim 72 de ore de la contact iar a doua dupa 12 ore de la prima.
efecte secundare dupa prima pastila nu am avut, insa am luat inca o cutie la distanta f mica (in aceeasi luna) si am facut hemoragie, cu stari de voma, dureri de cap si ameteli groaznice...

calculeaza-ti un pic perioada fertila, ca sa vezi daca e nevoie sau nu...! (cat de lung e ciclul tau de obicei?)

Ultima oara a fost editat de Melody (2007-03-27 01:45:26)

Cocorosie!

#3 2007-03-27 11:29:43

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.