|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2007-03-30 23:41:44
Ce sa fac?la analiza secretiei vaginale a iesit tricomoniaza, medicul a refuzat sa-mi dea tratament fiind foarte sceptic in legatura cu acest rezultat.a dorit sa repet analiza,dar la insistenta mea si la argumentarea mea k nu imi permite timpul sa fac o noua analiza(din cauza facl si a jobului) mi-a dat tratament. fasygin 4 pastile si meclon pt 1o zile.deoarece o sa-mi vina in curand menstruatia mi s-a zis sa astept k sa nu intrrup tratamentu cu ovule! am inceput sa am manacrimi si vroiam sa intreb? ce sa fac? sa iau tratamentu? va rog ast rasp Cu multumiri Offline #2 2007-03-30 23:43:24
Re: Ce sa fac?cat mai ai pana la menstra? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-03-30 23:48:22
Re: Ce sa fac?luna trecuta mi-a venit pe 4 Offline #4 2007-03-30 23:49:34
Re: Ce sa fac?ai putea sa incepi acuma si sa continui dupa menstra...dak te deranjeaza f tare...mai ashteapta sa vezi ce zic si fetele...sau doctoressa... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-03-30 23:51:56
Re: Ce sa fac?mi-a zis k nu e indicat. ovulele astea nu ar trebui intrerupte...dar ce fac?mai stau 1 juma cu mancarimi? Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-30 23:59:35
Re: Ce sa fac?eventual...zi sa ti prescrie ceva crema...care sa ti calmeze mancarimile...dak ovulele nu poti sa le iei... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|