|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele lofeminal#1 2007-04-01 19:16:36
anticonceptionalele lofeminalam si eu o nelamurire mare de tot...am luat o luna lofeminal dotorul mi a zis apoi sa le schimb deoarece aveam probleme cu stomacul mi a propus logest.ultima pastila alba de lofeminal adica a 21 din 28 cate are am luat-o joi apoi trebuia sa trec la cele cu fier .problema e ca trebuia sa vina ciclul si nu a venit as vrea sa stiu si daca ultimele 7 pastile adica cele cu fier protejeaza sau daca este vreun pericol pt ca azi e duminica deja si sunt foarte ingrijorata Offline #2 2007-04-01 19:53:01
Re: anticonceptionalele lofeminalersti protejata si in acele 7 zile...pastilele alea 7 cu fier nu contin hormoni. in mod normal dc iei AC cu 21 de pastile trebuie sa faci o pauza de 7 zile intre folii, timp in care esti protejata. AC [pe care le iei tu au 28 de tablete...deci iei si in zilele de pauza...din 2 motive sa nu uiti ora si apoi fierul este util Offline #3 2007-04-01 20:24:06
Re: anticonceptionalele lofeminalmenstruatia tre sa apara in una din cele 7 zile de pauza sau in cazul tau in cele 7 zile de luat pastilutzele maronii.de obicei vine in a4a sau a5a zi...dar nu e regula..asteapt-o k vine ea..mai este timp pana incepi logest-ul Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|