|
Nu esti logat.
Firul#1 2007-03-26 19:01:51
firulbuna. Offline #2 2007-03-26 19:07:01
Re: firulsi eu tot karissa iau si nu am avut probleme din acest punct de vedere cu ele.cat despre "fir"nu am auzit>incearca sa mergi la un cabinet de planning sa le schimbi:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-03-26 23:52:16
Re: firulpoate ca e vorba de sterilet..care nu e recomandat daca nu ai avut pana acum o sarcina, deoarece creste riscul sarcinilor extrauterine..plus ca au fost cazuri in care , cu tot cu sterilet, a aparut sarcina...deci nu e recomandabil. eu luasem Rigevidon si le-am schimbat ptr Yasmin, care se potrivesc f bine aproape tuturor...totusi mi-a crescut pofta de mancare, si m-am ingrasat...asa ca am trecut inapoi pe Rigevidon si tin cura...am slabit deja 2kg! Cocorosie! Offline #4 2007-03-27 11:00:30
Re: firuleu luam marvelon inainte,recomandate de medicul de la planning...maare prostie, tot asa, m-am ingrasat, desi nu mancam mai mult k inainte.acum iau Logest, despre care se spune k nu ingrasa si nu ataca ficatul...sper sa fie asa. intr-adevar, cel mai bine e sa te duci la dr sa-ti prescrie unele mai potrivite pt tine, nu cred k are rost sa te complici cu alte metode, mai ales k unele din ele nici nu-s asa sigure, din cate am auzit (de ex steriletu asta) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-03-27 11:25:34
Re: firulnu e mare prostie ivy sa iei marvelon,tie nu ti-au priit dar eu ma simt tare bine cu ele. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-27 11:32:04
Re: firulscuza-ma, s-a inteles gresit! nu marvelon a fost marea prostie, ci recomandarea medicului, care nu s-a bazat pe prea multe cand mi le-a prescris, m-a intrebat dak snt studenta si mi-a zis k astea snt gratuite, dak le vreau. si io ce era sa zic?... normal, pt alte persoane pot fi foarte bune, pt mine nu a fost. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-03-27 11:38:30
Re: firulpai la planinig le cshimba cam in fiecare luna si ce e la gratuitati aia iti da,si cum e prima oare cand te duci nici nu stii ce sa faci,sa refuzi,sa le iei... Offline #8 2007-03-27 13:12:43
Re: firulsi eu cand am fost la planning mi-a zis ca sunt si anticonceptionale gratuite(nu mai tin minte denumirea)si i-am zis ca pe mine nu ma intereseaza.asa ca am luat yasmin.deocamdata e bine.sa speram sa fie si de acum incolo Offline #9 2007-03-27 13:15:45
Re: firulcolega mea ia logest de 11 luni si s'a implinit considerabil.. 6 ani de dragoste Offline #10 2007-04-01 19:32:09
Re: firulmultumesc pt sfaturi,poate am sa renunt la ele vreo luna,doua si dupa aceea am sa i-au altceva sau poate tot karissa dar am sa fiu mai atenta sa nu mananc prea multe grasimi. Ultima oara a fost editat de danielutza (2007-04-01 19:33:29) Offline #11 2007-04-01 19:58:08
Re: firulEu cred ca unii medici refuza ideea ca te-ai putea ingrasa cu ele Si eu acum un an cand am schimbat de la Microgynon la Triquilar, m-am rugat de dna doctor in repetate randuri sa facem schimbarea si ea nu si nu, ca nu din cauza lor nu pot sa slabesc. #12 2007-04-01 20:50:35
Re: firulexact...vezi topicul "cine, cat si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale" Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|