homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Firul

#1 2007-03-26 19:01:51

danielutza
Full member
De la: maramu'
Inregistrat: 2006-09-25

firul

buna.
va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate.iau antibebe karissa de 8 luni dar as vrea sa renunt la ele de oarece m-am cam ingrasat desi nu mananc mai mult ca inainte sa le iau.si am citit aici undeva,nu stiu sigur al ce subiect dar din cate am inteles ca daca nu mai iei revi la dimensiunile pe care le-ai avut inainte(e adevarat?
).
  vine vara si nu imi place deloc cum arat acum si as vrea sa renunt la ele dar as vrea totusi sa imi pun fir(nu stiu termenii corect) si as vrea sa stiu mai multe despre aceasta metoda contraceptiva,asa ca va rog sa ma ajutati si sa imi dati cat mai multe informatii.
  mutumesc anticipat !
  precizez ca am 21 de ani si o relatie stabila.

#2 2007-03-26 19:07:01

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: firul

si eu tot karissa iau si nu am avut probleme din acest punct de vedere cu ele.cat despre "fir"nu am auzit>incearca sa mergi la un cabinet de planning sa le schimbi:)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-03-26 23:52:16

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

poate ca e vorba de sterilet..care nu e recomandat daca nu ai avut pana acum  o sarcina, deoarece creste riscul sarcinilor extrauterine..plus ca au fost cazuri in care , cu tot cu sterilet, a aparut sarcina...deci nu e recomandabil. eu luasem Rigevidon si le-am schimbat ptr Yasmin, care se potrivesc f bine aproape tuturor...totusi mi-a crescut pofta de mancare, si m-am ingrasat...asa ca am trecut inapoi pe Rigevidon si tin cura...am slabit deja 2kg!
totul e sa iei ac care iti fac tie bine.

Cocorosie!

#4 2007-03-27 11:00:30

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu luam marvelon inainte,recomandate de medicul de la planning...maare prostie, tot asa, m-am ingrasat, desi nu mancam mai mult k inainte.acum iau Logest, despre care se spune k nu ingrasa si nu ataca ficatul...sper sa fie asa. intr-adevar, cel mai bine e sa te duci la dr sa-ti prescrie unele mai potrivite pt tine, nu cred k are rost sa te complici cu alte metode, mai ales k unele din ele nici nu-s asa sigure, din cate am auzit (de ex steriletu asta)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#5 2007-03-27 11:25:34

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

nu e mare prostie ivy sa iei marvelon,tie nu ti-au priit dar eu ma simt tare bine cu ele.

Publicitate

loading...

#6 2007-03-27 11:32:04

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

scuza-ma, s-a inteles gresit! nu marvelon a fost marea prostie, ci recomandarea medicului, care nu s-a bazat pe prea multe cand mi le-a prescris, m-a intrebat dak snt studenta si mi-a zis k astea snt gratuite, dak le vreau. si io ce era sa zic?... normal, pt alte persoane pot fi foarte bune, pt mine nu a fost.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#7 2007-03-27 11:38:30

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

pai la planinig le cshimba cam in fiecare luna si ce e la gratuitati aia iti da,si cum e prima oare cand te duci nici nu stii ce sa faci,sa refuzi,sa le iei...

#8 2007-03-27 13:12:43

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

si eu cand am fost la planning mi-a zis ca sunt si anticonceptionale gratuite(nu mai tin minte denumirea)si i-am zis ca pe mine nu ma intereseaza.asa ca am luat yasmin.deocamdata e bine.sa speram sa fie si de acum incolo

#9 2007-03-27 13:15:45

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

colega mea ia logest de 11 luni si s'a implinit considerabil..big_smile
asha ca depinde de organism...

6 ani de dragoste  hjarta

#10 2007-04-01 19:32:09

danielutza
Full member
De la: maramu'
Inregistrat: 2006-09-25

multumesc pt sfaturi,poate am sa renunt la ele vreo luna,doua si dupa aceea am sa i-au altceva sau poate tot karissa dar am sa fiu mai atenta sa nu mananc prea multe grasimi.
cand am fost la planing si am spus ca m-am ingrasat de la ele au zis ca nu se poate deoarece sunt cele mai sensibile si au cea mai mica doza hormonala,sau ceva de genul,si de asta nu am renuntat. dupa ce termin folia am sa spun sa mi le shimbe cu ceva mai potrivit pt organismul meu.

Ultima oara a fost editat de danielutza (2007-04-01 19:33:29)

#11 2007-04-01 19:58:08

persifona
Vizitator

Eu cred ca unii medici refuza ideea ca te-ai putea ingrasa cu ele neutral Si eu acum un an cand am schimbat de la Microgynon la Triquilar, m-am rugat de dna doctor in repetate randuri sa facem schimbarea si ea nu si nu, ca nu din cauza lor nu pot sa slabesc.
Dupa ce le-am schimbat am slabit 5 kg...

#12 2007-04-01 20:50:35

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

exact...vezi topicul "cine, cat si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale"

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.