|
Nu esti logat.
Medicul de familie oare imi poate prescrie anticonceptionale?#1 2007-04-03 21:37:36
medicul de familie oare imi poate prescrie anticonceptionale?medicul de familie oare imi poate prescrie? adica, dumneaei ma cunoaste cel mai bine si are si fisa mea medicala... Offline #2 2007-04-03 21:39:48
Re: medicul de familie oare imi poate prescrie anticonceptionale?alchemy mai bine mergi la un medic de planning familial pentru ca e in mai buna masura sa iti recomande ceva (avand mai multe cunostinte in domeniu) decat altcineva. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #3 2007-04-03 21:41:02
Re: medicul de familie oare imi poate prescrie anticonceptionale?nu cred, am incercat si eu, dar mi s-a zis ca nu e de competenta ei. si mi se pare si normal, asa cum nici medicii ginecologi nu-s cei mai recomandati pt chestia asta, ci cei de planning, pt ca ei sunt la curent cu ultimele noutati din domeniu etc. un medic de alta specializare e prea putin interesat de subiect ca sa se documenteze in fiec zi... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-04-03 21:42:28
Re: medicul de familie oare imi poate prescrie anticonceptionale?asta e.... ca NU este niciun cabinet de planning aici, in bacau ! nici in spital nu e.. mai mare rusinea... resedinta de judet si fara niciun cabinet.... si daca merg la un ginecolog presupun ca trebuie sa dau si o suma de bani pt consultatie, nu? Offline #5 2007-04-03 21:46:25
Re: medicul de familie oare imi poate prescrie anticonceptionale?Bacau – Cabinet PF Bacau, Dispensar Adulti si Copii nr. 10, Str. Republicii nr. 64, et. 1, Tel: 034/173367; Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-03 21:46:58
Re: medicul de familie oare imi poate prescrie anticonceptionale?mda, daca ginecologul e la cabinet privat...cred ca se plateste, dar daca nu aveti planning, alta optiune nu prea ai Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-04-03 21:53:51
Re: medicul de familie oare imi poate prescrie anticonceptionale?hm.. dar ginecologul de la spital oare.. ? Offline #8 2007-04-03 21:55:50
Re: medicul de familie oare imi poate prescrie anticonceptionale?eu zic sa mergi la cab de planning ca s-asa e gratis si vezi ce-ti mai zice si-acolo Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|