|
Nu esti logat.
Un raspuns cat mi repede va rog#1 2007-04-05 08:57:02
un raspuns cat mi repede va rogIau Logest de aproape un an. Luni am inceput un nou blister. De obicei pana acum le luam la ora 9 seara dar m-am hotarat ca incepand cu blisterul acesta sa le iau la 12 noaptea. Luni am luat prima pastila ora 2 noapte (am intarziat 2 ore), marti am luat-o la 12 (la fix) insa miercuri am uitat si am luat acum la 8 jumatate dimineata (m-am incadrat in cele 12 ore). Sunt safe sau 7 zile stau pe tusa?? Offline #2 2007-04-05 08:58:47
Re: un raspuns cat mi repede va rogdaca nu au trecut 12 ore esti safe Offline #3 2007-04-05 08:58:59
Re: un raspuns cat mi repede va rogeu zic ca esti k.dar in privinta asta mai asteaota pareri.totusi 12 seara mi se pare cam tarziu de ce nu incerci la 10 sau 11 seara se le iei. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-04-05 09:08:23
Re: un raspuns cat mi repede va rogle luam la 9 seara dar acum merg la sala de la 10 si cum sunt tot pe fuga imi era vrica sa nu le uit pe la 9 si asa m-am gandit ca pe la 12 sunt acasa... Offline #5 2007-04-05 09:14:00
Re: un raspuns cat mi repede va rogora asta noua deja ti-a facut probleme,eu as fi pastrat ora 9 VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-05 11:35:57
Re: un raspuns cat mi repede va rogia-le cand vrei tu numai sa nu uiti...pune-le intr-un loc unde sa le vezi cand te urci in pat, sau pune alarma la telefon....cat despre faptul ca ai uitat o pastila dc nu ai depasit 12 ore e ok, dar daca ai indoieli protejeaza-te suplimentar 7 zile si gata "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|