homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog frumos un raspuns,nu stiu ce sa fac?!

#1 2007-04-15 12:59:18

iliana
New member
Inregistrat: 2007-04-14

va rog frumos un raspuns,nu stiu ce sa fac?!

salutare la toata lumea,am si eu o intrebare,am luat postenal dar nu am avut nici una din reactiile care sunt scrise in prospect,nici voma ,nici greatza,nici sangerari,asta e un semn bun sau....?va rog frumos,daca puteti sa imi raspundeti si mie,sunt cam nelinistita,nu stiu ce sa fac,l-am luat in primele 24 de orea prima pastila,apoi pe a doua dupa 12 ore ,exact cum zice in prospect,multumesc frumos ,o zi buna la toata lumea

#2 2007-04-15 13:05:07

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

Re: va rog frumos un raspuns,nu stiu ce sa fac?!

si eu am luat o singura data postenal si nici eu nu am avut nici unul din simptome si nu mi s-a intamplat nimic.si eu am fost un pic ingrijorata.cu atat mai bine ca nu ai avut simptome..ai fi vrut sa le ai ?smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#3 2007-04-15 13:07:10

iliana
New member
Inregistrat: 2007-04-14

mersi frumos pt raspuns,nu as fii vrut sa le am,desihur,doar ca acolo in prospect scrie cate si mai cate...ma asteptam la o gramada de simptome,e prima data cand il iau si a fost prima experientza sexuala:)

#4 2007-04-15 15:26:48

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

mai mult ca sigur ca se refera la Postinor (fetelor, macar tineti minte ce pastile luati!). nu e musai sa apara reactii adverse, deci nu e o problema, ba chiar e bine, nu va mai simtiti voi rau!
problemele apar daca faceti abuz de Postinor, care nu trebuie luat de mai mult de 2ori pe an!

Cocorosie!

#5 2007-04-15 15:30:15

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

poate aparea si greatza (dar nu e o regula)..la me a fost greatza...imi venea sa vomit...asta se intampla dupa a 2-a doza de Postinor

Sim y 

Publicitate

loading...

#6 2007-04-15 15:41:15

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

iliana a scris:

,am si eu o intrebare,am luat postenal dar nu am avut nici una din reactiile care sunt scrise in prospect,nici voma ,nici greatza,nici sangerari,asta e un semn bun sau....?

lol..normal k e bine k n-ai avut ncii un simptom

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.