|
Nu esti logat.
Sunt la prima sarcina si am nevoie de putin ajutorPagini: 1 Subiect inchis
#1 2009-01-14 11:58:10
sunt la prima sarcina si am nevoie de putin ajutorcineva care poate sa ma ajute,sunt insarcinata in 5 luni si jumatate si ieri uitandu-ma la sani am apasat un pic pe ei si am observat ca imi curge un lichidd care prima oara era transparent si mai apoi alb.este normal? Offline #2 2009-01-14 12:22:16
Re: sunt la prima sarcina si am nevoie de putin ajutorda, dana-alina, este colostru, secretat de glanda mamara, asta inseamna ca sanii se pregatesc sa faca laptic pentru bebelushul tau. colostrul va aparea si in primele zile dupa nastere, si este cel mai bogat in anticorpi, necesari copilului. dar nu te mai apasa, lasa sanii in pace. felicitari pentru burtica! Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #3 2009-01-14 12:30:32
Re: sunt la prima sarcina si am nevoie de putin ajutormultumesc mult pentru raspuns Offline #4 2009-01-14 15:39:15
Re: sunt la prima sarcina si am nevoie de putin ajutorBine ai venit dana_alina :k?ra: , te asteptam la topicul pentru burtici :k?ra: Offline #5 2009-01-14 18:13:31
Re: sunt la prima sarcina si am nevoie de putin ajutordana_alina ai postat de 2 ori acelasi subiect. ai warn. citeste te rog regulamentul. Offline Publicitateloading...
Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|