|
Nu esti logat.
O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-s#1 2007-03-30 16:11:55
O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-sBuna ziua.Am si eu o intrebare,care ma tot urmareste si nu imi da pace.Folosesc Diane-35 de aprox. un an,si ma inteleg excelent cu ele,nu am luat in greutate,mi-au disparut problemele pe care le aveam(chist ovarian,acnee),iar in viata intima nu am avut probleme niciodata.Ciclul meu menstrual este regulat,imi vine la 28 de zile fix,si iau pastilele in continuare.Insa s-a intamplat din nefericire,acum 3 zile,sa nu am posibilitatea sa iau o pastila,si bineinteles ca atunci cand iti doresti mai mult sa faci dragoste,te abtii,pana la un anumit moment,si am mers mai departe cu prietenul meu,care nu a mai rezistat si a ejaculat,momentul ne-a luat prin surprindere pe amandoi.Stiu ca vina imi apartine mie integral,desi si el stia,ca nu am pastilele la mine,dar am avut certitudinea ca daca nu iei intr-o zi pastila,poti sa o iei in urmatoarea zi,la ora obisnuita,in afara de cea uitata,care ramane la locul ei,in folie,si bineinteles asa am facut.Mai este un pic si imi vine menstruatia,adica pe data de 5 aprilie,iar eu am facut dragoste cu prietenul meu exact cu 10 zile inainte,sa imi vina..pastilele le iau in continuare,iar dupa calculul pe care l-am facut,ar trebui sa fie ok,desi nu sar triumfatoare..puteti sa ma indrumati sa imi spuneti daca sa imi fac griji?am si eu medicul meu personal,insa momentan nu pot sa iau legatura cu el..un raspuns mi-ar fi de mare folos.Multumesc!! Offline #2 2007-03-30 16:15:33
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-sandreea_19, pastila uitata(omisa) era bine sa o iei totusi in interval de 12 ore de la ora la care o iei in mod obisnuit. Asa cum ai procedat tu, daca alte contacte neprotejate nu au fost in cele 7 zile de dupa ziua in care nu ai luat pastila, nu sunt probleme. Daca insa au mai fost, atunci ai de ce sa iti faci griji. Sa speram insa ca te protejeaza fAPTUL CA IEI DE 1 AN TOTUSI PASTILE, INSA NU MAI REPETA ISPRAVA Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-03-30 16:19:16
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-sMultumesc pentru raspuns.Nu,s-a intamplat doar atunci,de obicei iau pastila la 22 seara,si noi am fost impreuna pe la 2 noaptea:),penultima pastila o luasem normal,apoi am sarit-o pe cea cu pricina,si apoi iar am luat normal...deci.....griji griji? Offline #4 2007-03-30 16:19:41
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-sNU Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-03-30 17:16:36
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-sandreea sterge ultimul post si eventual adauga la penultimul ce ai de spus...prin editare...altfel primesti warn...citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-12 23:00:20
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-sAm o nelamurire.de 2 luni iau anticonceptionale Microgynon iar luna trecuta am uitat sa iau o pastila dar cu toate astea menstruatia mi-a venit in cele 7 zile de pauza.Luna aceasta in schim nu am prea respectat ora la care luam pastilele de obicei. Intrebarea mea este:exista posibilitatea sa raman insarcinata? Offline #7 2007-04-13 08:35:30
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-spastila nu trebuie sa o iei la o ora fixa neaparat...cu 1-2 ore mai devreme sau mai tarziu decat ora la care trebuia sa le iei nu este o problema.important este sa nu depaseasca mai mult de 12 ore de la ora la care trebuia sa o iei.de exemplu eu iau pastiluta la ora 14...alteori pe la 15-16 sau mai devreme pe la 12-13 sper ca ai inteles ce am scris Offline #8 2007-04-18 01:16:37
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-sBuna seara, am si eu o intrebare..poate ma sfatuiti un pic . Trebuie sa fac un tratament cu Diane 35, pe care l-am si inceput de o luna. Am ajuns deci la a doua folie, ieri seara trebuia sa o incep si din pacate am cam uitat..motiv pentru care am luat azi de dimineata cat de repede si seara acum am luat-o pe a doua (de obicei le iau pe la h 22:00), in ideea ca se aplica regula cu cele "mai putin de 12 h". Am procedat bine?..ma intereseaza mai mult efectul contraceptiv. Sau sa folosesc metode aditionale luna aceasta? Multumesc mult pentru ajutor. Seara frumoasa. Offline #9 2007-04-18 08:17:03
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-sdc nu ai depasit 12 ore esti protejata, dc nu protectie suplimentara 7 zile "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #10 2007-04-18 18:23:25
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-sam si eu o intrebare: de obicei iau anticc la ora 22:00-22:20 . aseara am uitat sa o iau si am luat-o azi la 10:30 si ca sa fiu sigura am luat 2 pastilute . sa dus cumva efectul lor si tre sa ma protejez 7 zile suplimentar? ofera viata unui mic inger Offline #11 2007-04-18 18:55:43
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-snu inteleg de ce ai luat 2 odata. oricum, protejeaza-te suplimentar pana inghiti 7 pastile, pentru siguranta. si eu as zice ca macar folia asta s-o iei in jurul orei 10 dimineata. Nobody home Offline #12 2007-04-18 19:18:16
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-sMultumesc tare mult Offline #13 2007-04-18 20:07:40
Re: O zi fara anticonceptionale...motiv de ingrijorare?:-smultumesc nashira ofera viata unui mic inger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|