|
Nu esti logat.
Cum decurge preludiu la voi?#1 2007-04-18 21:37:42
Cum decurge preludiu la voi?Hm...sunt tare curioasa ..ce tehnici folositzi?? k io in afara sa`l puuuuupacesc cat pot io de dulce si sa`i suflu` in ureche ceafa etc si sa`i dansez... nu shtiu nimik altceva ...dak eram baiat era mai mishto...ii dadeam 2 lumanari..i le aprindeam si ii ziceam k`o iubeasc...si nishte etale de trandafir aruncate pe pat...dar la baietzi nu prea merge cu trandafiru :-< ouph! #2 2007-04-18 22:10:44
Re: Cum decurge preludiu la voi?de obicei scurt si la obiect, n-am nevoie de mai mult http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-04-19 08:42:19
Re: Cum decurge preludiu la voi?pupaceli multe, un pic de stimulare cu gurita de ambele parti, multa tandrete si restul vine de la sine "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #4 2007-04-19 11:18:31
Re: Cum decurge preludiu la voi?Baietii nu prea au nevoie f mare de preludiu la ei e nevoie de cateva sec si gata sunt pregatiti pt actiune, numai daca te vede se excita nu ii mai tb altceva, dar noi bineinteles ca facem si alte chestii, eu spre ex il sarut pe unde stiu eu ca ii place lui, ma frec de el, in special cu sanii, ii dau cu unghiile pe piele pt ca ii place senzatia asta, ii mai fac cateodata un masaj erotic, sex oral, cand avem posibilitatea facem o baie cu spuma inainte, chestii de genul acesta. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|