|
Nu esti logat.
Cauza unor astfel de dureri ???#1 2007-04-20 11:28:05
cauza unor astfel de dureri ???cred ca multe fete au trecut printr o asemenea situatie si anume aceea ca dupa contacte sexuale au avut dureri de burta si dak se stie despre ce vb, atunci imi puteti explica si mie care este cauza?asta mi se intampla mie si nu inteleg de ce... mentionez ca aceste contacte sexuale le avem o data la 2 sapt de cele mai multe ori, dar si cand ne vedem...ne iubim mult si tare adik nu atat de mult si tare pe cat ati crede voi.. dar dupa ce au loc aceste contacte, incepe sa ma doara burtica e ca si cum as fi racita jos..nu e vb de usurime ci doar ma iau acele dureri de care am vb. mai sus. care ar putea fi cauza? Ultima oara a fost editat de oannna (2007-04-20 11:28:12) Offline #2 2007-04-20 11:58:02
Re: cauza unor astfel de dureri ???penetrare profunda posibil we're part of a neverending story Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|