|
Nu esti logat.
Cum e?#1 2007-04-21 12:49:57
Cum e?Am tot citit ca sucul de grapefruit interactioneaza cu anticonceptionalele.As vrea sa stiu daca e totul in regula daca mananc cate o grefa pe zi. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2007-04-21 12:52:10
Re: Cum e?cred ca da:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-04-21 12:52:34
Re: Cum e?dragoste_cu_nabadai...nu stim sa sti spunem sigur...poate sa scada...sau nuh acea grefa pe zi (desi eu inclin sa cred ca scad efectul antibburilor mancate in fiecare zi)...mai bine mananca si tu alte fructe ca sa fi sigura... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-04-21 12:54:42
Re: Cum e?chestia e ca in ultima saptamana am mancat cam in fiecare zi ca stau cam prost cu imunitatea.eu am auzit ca doar in cantitati foarte mari ar scade efectul pastilelor. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #5 2007-04-21 12:57:24
Re: Cum e?ia nu mai manca tu ca sa fi sigura si treci pe portocale...lamai...etc...eu ma gandesc ca mancate in fiecare zi...dupa un timp scad efectul (ca in cazul trat cu antibiotice dar ceva mai slab de ex...adica trebuie sa treaca o perioada mai mare de timp...nu o saptamana...ca sa isi faca efectul) happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-21 12:59:30
Re: Cum e?exact crys portocale, lamai ,sau echinacea pt. imunitate daca mananci mai mult timp paoate........ VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-04-21 14:08:54
Re: Cum e?Bine ca am intrebat.M`am gandit si eu ca daca tot mananc in fiecare zi nu e bine.Cica au nu stiu cate sute sau mii de antibiotice.O sa trec pe altceva.Mersi de raspunsuri.Acu` ce imi recomandati pentru intarirea imunitatii? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #8 2007-04-21 14:12:15
Re: Cum e?echinacea. in prima luna iei 4 pe zi (toata luna),apoi 3 luni tot 4 pastile da 10 zile pe luna. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-04-21 14:17:38
Re: Cum e?se gaseste la farmaci naturiste?cat costa? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #10 2007-04-21 14:19:56
Re: Cum e?da se gaseste la plafar, nu mai stiu cat costa sigur pana in 2 sute de mii . poti sa incerci si imuno fort eu asta iau acum dupa aceiasi schema:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-04-21 21:22:48
Re: Cum e?ce voiam sa va mai intreb.acu` sunt in regula nu?chiar daca am mancat cam in fiecare zi cam timp de o saptamana grefe? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #12 2007-04-21 22:22:08
Re: Cum e?daca tot iti place grapefruitul inlocuieste-l cu pomelo.nu scade efectul antibebelor, e asemanator la gust si e foarte bun pt organism Offline #13 2007-04-22 12:51:23
Re: Cum e?u imi place grapefruitul...il mancam doar pentru imunitate ca am avut probleme cu gatul si nu imi trecea "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #14 2007-04-22 13:09:01
Re: Cum e?nu cred ca sunt probleme daca ai papat o saptamana VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-04-22 17:20:11
Re: Cum e?
grefele au antibiotice? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #16 2007-04-23 12:57:17
Re: Cum e?nu, nu au Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|