|
Nu esti logat.
Toaleta intima inainte de nastere#1 2009-01-30 15:59:15
Toaleta intima inainte de nastereFetelor, cum este cu toaleta inainte de nastere? Te faci acasa sg.sau asta se face in spital? Si am auzit ca se face si clisma ? Cand am fost internata in spitalul Caritas o asistenta nu mi-a pus bine branula...si ma durea de ma lua cu lesin....acum ma gandesc ca, daca o sa cad pe mana ei cu toaleta intima poate raman fara "EA"...intelegeti voi Offline #2 2009-01-30 16:10:26
Re: Toaleta intima inainte de nastereo faci tu inainte sa mergi la spital... Offline #3 2009-01-30 16:13:48
Re: Toaleta intima inainte de nastereexact! inainte sa mergi la spital ai grija sa te speli peste tot, inclusiv pe cap Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #4 2009-01-30 16:27:36
Re: Toaleta intima inainte de nastere
branula da oricum durere,nu inseamna ca nu e pusa bine, si in timpul perfuziei daca merge prea repede. si chiar daca te pregatesti tu intim, tot te mai barbiereste putin, in ziua respectiva-sau cel putin controleaza. si se mai face si clisma Offline #5 2009-01-30 18:30:17
Re: Toaleta intima inainte de nastereNu se face la toata lumea clisma,dintre cunostintele mele nimanui nu i s-a facut clisma la nasterea normala(nici mie nu mi-a facut).In ultimele 2 luni de sarcina eu ma radeam o data la 2 zile,asa cum puteam,in oglinda,ca nu cumva sa ma prinda nepregatita. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-30 18:39:42
Re: Toaleta intima inainte de nastere
ti-o faci acasa! mie la prima mi-a facut acolo si tare nashpa a fost si de atunci numai cheala sunt! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2009-02-04 15:27:36
Re: Toaleta intima inainte de nastereVa multumesc de raspunsuri :k?ra: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|