|
Nu esti logat.
Diane 35...sau ??#1 2009-02-04 10:37:34
diane 35...sau ??Am cautat destul de mult prin subiectele vechi aseara si azi dimineata..insa nu am gasit nimic...asa ca incep un alt subiect, sper sa-mi raspunda si mie cineva. Offline #2 2009-02-04 11:06:30
Re: diane 35...sau ??daria..din cate am inteles dermatologul ti a spus sa iei diane ,da?sunt ok pt probleme tale cu acneea,plus ca ti asigura contraceptia..practic iti rezolvi ambele probleme sa zic asa...acum fiecare organism e diferit...mie mi au facut f bine pastilutele astea... one day we're gonna get somehow... Offline #3 2009-02-04 11:36:24
Re: diane 35...sau ??...problema e ca mi-e frica ptr nodulul de la san sa i-au Ac...azi merg la alt dermatolog, mi-am facut acum programare si ma interesez si de un planning...daca nu rezolv pana la ciclu incep de luna viitoare. Dr ginecoloc..cu el am vb la tel si mi-a recomandat Jeanine...oare sunt bune si astea ptr acnee si seboree? Offline #4 2009-02-05 11:09:41
Re: diane 35...sau ??daria citeste ce scrie despre jeanine one day we're gonna get somehow... Offline #5 2009-02-05 11:48:15
Re: diane 35...sau ??Daria mastoza fibrochistica nu pune probleme in administrarea de anticonceptionale. Si eu am si iau Diane. Diferenta mare intre jeaninne si Diane nu este sa stii. Diferenta este la concentratia de hormoni ... si aici e foarte mica. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|