|
Nu esti logat.
Noul lapte praf-4#58 2009-03-09 23:29:39
Re: noul lapte prafdisper...si ma arunc de la etaj..de ieri dimineata nu a iesit afara...si ieri tot ajutata...azi a mancat pe la 13 si ceva...si a adormit...pan pe la 17.30...a mancat pe la 18,k haplea,a vomitat...am zis ca nu`i mai dau ca e satula...am pus`o in patut da nani nici o sansa...numa se ghemuia,se scremea,am zis ca face singura..odata ce de ieri ii dau ceai de musetel,ce`i drept nu f mult..ca nu prea ii place.si tot chitcait,marait pan s`a facut ora 9,a mai papat oleak,a ragait,da nani pauza...dau sa`i skimb pampersu`si i`am bagat termometru sa vad daca n`are febra..si cade o bobita de caca...am apasat`o oleak pe burtik...nu putea..am bagat oleak de supozitor si au inceput bobitele sa iasa...tari,la inceput si cu oleak de sange..apoi mai moale...asa plangea saraca..de murea inima`n mine..am skimbat`o doar de hainute si`am sters`o ca baitza nu mai aveam curaj sa`i fac la cat a plans.a mancat putin,rupta de oboseala nici papa nu`i trebuia,da nici somnu` nu venea.i`am dat jumate de lingurita de apa de colici,am infasat`o...si am pus`o in patut.s`a linistit ea,dar tot vad ca mai deskide ochisorii si marai oleak,apoi ii inkide inapoi.o las sa doarma..n`o trezesc sa pape,decat cand o sa vrea ea...dar ma gandesc f serios de maine sa`i bag iar aptamil!cre`ca fac bine nu?nu zik ca nu`i bun milumil..dar eu cred ca de la el e constipata... Minunea vietii noastre! ![]() Offline #59 2009-03-10 00:11:36
Re: noul lapte prafSi Aptamilu constipa, dar daca fata ta face caca bobite este sigur constipatie. Ai putea sa ii dai apa fiarta si racita ... uff saracuta Offline #60 2009-03-10 07:59:09
Re: noul lapte praf
grisul cica manaca calciu din oraganism, mie asa mi-a zis de la endocrine Offline #61 2009-03-10 13:39:09
Re: noul lapte prafeu stiu ca ii dadeam cu lapte cand si cand, dar nu mai stiu de la ce varsta, dupa 6 luni, oricum Ultima oara a fost editat de daliana (2009-03-10 13:40:52) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #62 2009-03-10 13:45:14
Pe al meu nu mi l-a constipat dar din cate am inteles aptamil este unul dintre marcile de lapte care constipa. Mai precis 2 si 3 constipa.. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-03-10 13:46:34) Offline Publicitateloading...
#63 2009-03-10 18:56:26
Re: noul lapte prafam skimbat laptele...a papat la 13 o masa,90 ml si a adormit.pe la 16 si ceva s`a trezit,a mai papat 60 ml si iar nani...acum mai chitcaie prin somn,ii mai dau cate o gurita de ceai si adoarme iar.asteptam rezultate..samy am citit un post de`al tau,ziceai ceva de un sirop,lass baby parca.pot da la bebe daca are doar 2 sapt si 2 zile? Minunea vietii noastre! ![]() Offline #64 2009-03-11 09:26:58
Re: noul lapte prafeu nu inteleg de ce pediatrul meu din sect 1 spune ca nu poate sa imi dea reteta de lapte praf!!!!!!!!!!!!!!!!!!! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #65 2009-03-11 11:03:31
Re: noul lapte prafi`ai cerut daliana si a zis ca nu poate sa`ti dea?pe ce motiv? Minunea vietii noastre! ![]() Offline #66 2009-03-11 13:11:07
da, merge, sunt trecute cantitatile pe sticluta. la noi a functionat la inceput, pana s-a reglat, asa cam pana in vreo 10 zile, si facut pauza dupa fiecare 5 zile Mami de fetite:pisoi si pisoias! ![]() Offline #67 2009-03-11 16:15:09
Re: noul lapte prafaham.multmumim samy.dupa aptamil a vomitat la doua mese...m`am cam speriat.si azi dimineata a iesit putin cu scaunul,singurika,dar tot tare.si ink se screme ea sa mai faca...mai asteptam,poate se regleaza. Minunea vietii noastre! ![]() Offline #68 2009-03-12 11:12:01
ca nu se da! si nu inteleg, nu e lege, nu se da? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #69 2009-03-12 11:23:53
Re: noul lapte prafsi eu stiam ca e lege..si e dreptul copilului,deci normal ar trebui sa iti dea...hmm..grozava explicatie ti`a bagat Minunea vietii noastre! ![]() Offline #70 2009-03-12 15:47:15
Re: noul lapte prafBuna fetele. Am venit cu vesti noi despre lapte praf. Cica: Nu se mai da la nimeni lapte praf. Din acest motiv nu ai primit nici tu daliana de la medicul tau pediatru reteta. Ultima oara a fost editat de erikamirel (2009-03-12 15:48:01) ![]() ![]() Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|