|
Nu esti logat.
Karissa#1 2009-03-17 09:32:25
karissaBuna fetelor!am nevoie de un rasp va rog!Aseara mi-au venit problemele dar era la inceput si avea o culoare mai deschisa si era putin iar la ora 21 am luat prima pilula deoarece imi era frica si Offline #2 2009-03-17 09:42:19
Re: karissatinand cont k ai luat aseara pastila,s-a absorbit cam dupa 4ore,deci nu se pune problema k ai vomitat pastila.si referitor la greata,si eu am patiti-o in primele zile de administrare de pilule.o sa treaca,doar dak nu trece mergi la medic.dar mai asteapta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2009-03-17 09:55:28
Re: karissaLorena greata este un efect secundar al pilulei. Daca nu vomiti in primele patru ore de la luarea pastilei nu ai de ce sa iti faci griji. Poti sa iei un metroclopramid pentru a diminua senzatia de greata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-03-17 10:31:13
Re: karissamultumesc mult fetelor!si dupa cate zile pot avea contact neprotejat!mentionez ca am inceput din prima zi? Offline #5 2009-03-17 10:37:09
Re: karissaesti protejata chiar din prima zi in cazul asta Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|