homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana pe col-18

#324 2008-02-08 12:36:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: rana pe col

daca e sangerarea scazuta - picaturi => spotting care e normal sa apara in primele 3 luni de administrare

mami de minuni hjarta

#325 2008-02-08 12:36:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

alinuutza_81_23_11 a scris:

Buna fetelor! va implor ajutati-ma cu un sfat, sunt disperata si nu mai inteleg nimic. Acum 6 luni mi s-a descoperit la un control de rutina o rana pe col, pe care o tratez din greu cu macmiror complex ovule dimineata si seara cate unul. La ginecolog ma duc din 2 in 2 saptamani sad. Aseara am fost din nou . A spus ca rana mea de pe col se prezinta mai bine dar tot nu-i place cum arata... Azi dimineata am observat pe hartia igenica o mica pata de sange, care m-a ingrijorat. Paote fi de la rana? sau din cauza controlului? adevarul e ca m-a cam durut degeaba imi spunea doctorul sa stau mai relaxata, ca nu puteam.Anticonceptionale i-au de 1 an, si acum 3 luni mi-am facut un ecograf care a iesit fara probleme... s-a mai confruntat vreuna din voi cu asa ceva? si altceva... doctorul meu nici macar nu pomeneste de cauterizare.... imi fac probleme pt ca vreau si eu un bebe mai incolo si nu vreau probleme.

mai intreaba si al medic despre rana asta....
ceva nu imi suna bine in ce povestesti

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#326 2008-02-08 12:41:05

auras
New member
Inregistrat: 2007-12-14

nu este atat de mica,adik am cateva scurgeri destul de mari de cateva ori pe zi..un flux deodata..apoi nimik....nu doar cateva picaturi.trebuie sa ma duc la medic sau sa mai astetp?multumesc mult pentru raspunsuri....am si o rana pe care trebuuie sa o tratez,si chisturi..au vreo legatura?

#327 2008-02-08 12:42:33

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

n-au legatura. e cam mult totusi...mergi la medicul care ti le-a prescris

mami de minuni hjarta

#328 2008-02-08 12:44:20

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

si asa cum bine zice doctoressa mai mergi la un doctor sa vezi ce si cum cu rana aia ca in 6 luni trebuia sa iti faca ceva mai ales ca ovulele nu avut efect.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#329 2008-02-08 13:07:10

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

acum 6 luni am descoperit-o, da nu m-am tratat incontinuu, intre timp a aparut hjarta si am uitat de ea, prima data ( acum 6 luni)mi s-a prescris colposeptine, si de abia de o luna si un pic fac tratamentul cu macmiror dar oricum luni ma duc sa cer si parerea altui medic. In plus saptamana trecuta am facut o candidoza de toata frumusetea, a fost groaznic multumesc mult  de raspunsuri.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#330 2008-02-08 13:11:30

evilpink
Banat

ca sa te bucuri de prietenul tau trebuie in primul rand sa fi tu sa natoasa wink. mai cere parea unui medic trebuiesc facute si alte investigatii cand ai o astefel de leziune.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#331 2008-02-08 14:04:29

alinuutza_81_23_11
Hero member

si cand ma gandesc ca e cel mai bun doctor din judet si fac un efort financiar considerabil, mai ales ca o consultatie e f scumpa si eu ma duc aproape saptamanal, plus medicatia... groaznic

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

#332 2008-02-08 14:06:09

evilpink
Banat

in cazul unei rani pe col se face un papanicolau,colposcopie si testul hpv daca e nevoie

puss puss puss

#333 2008-02-08 14:31:23

alinuutza_81_23_11
Hero member

exista 2 posibilitati atunci, din cate citesc pe forum, si nu numai. ori eu nu am rana pe col, si fac tratamente nu stiu pt ce, pt ca de fiecare data l-am intrebat daca este grav, iar raspunsul lui a fost ca nu, raporturi sexuale pot intretine dupa spusele lui niciodata nu mi-a pomenit de testul papanicolau sau colposcopie, am facut 2 examene citologice cand mi s-a descoperit rana la interval de 1 luna si au isit in regula, ori intr-adevar am o rana si sunt tratata superficial. insa la ce se spune despre acest doctor parca nu imi vine sa cred ca ar trata cu superficialitate totul. cand ma duc la celalalt doctor nu-i spun ce am , doar ca am venit pt un control de rutina sa vedem ce zice. mersi mult evilpink

#334 2008-02-08 14:32:36

evilpink
Banat

cu placere.in general se face si un papanicolau cand ai rana pe col.vezi ce zice si celalalt doctor.

puss puss puss

#335 2008-02-08 14:41:50

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

alinuutza_81_23_11 a scris:

am facut 2 examene citologice cand mi s-a descoperit rana la interval de 1 luna si au isit in regula, ori intr-adevar am o rana si sunt tratata superficial.

pai citologia asta nu e papanicolau? cum se numeste mai exac analiza facuta de tine?

#336 2008-02-08 15:05:57

alinuutza_81_23_11
Hero member

amandoua fisele sunt la el in dosarul meu, trebuia sa imi fi facut si eu o copie, dar nu cred ca e papanicolau, pt ca pe ultima scria ceva de genu nu s-au dezvoltat mucegaiuri, imi aduc aminte de fraza cu mucegaiul, mi s-a parut haios atunci, zicea ca flora e in regula. testul candida mi-a iesit pozitiv, si acum mai am candida, probabil de la antibebe, antibiotice nu i-au, am inteles ca ranile pe col se fac si de la scurgerile provocate de candida, eu mai tot timpul am scurgere, incolora , nu miroase, dar cam o data pe an isi face de cap candida mea.Acu stau si ma gandesc ca poate doctorul vrea sa imi rezolve scurgerea, da de ce nu imi spune nimic? nu prea e comunicativ.

#337 2008-02-08 15:07:16

evilpink
Banat

ai facut lama(analiza la secretie) ranile apar si de la infectii netratate dar doar de la candida mai greu

puss puss puss

#338 2008-02-08 15:10:45

alinuutza_81_23_11
Hero member

si la analize de secretie nu poate aparea ca ceva nu e in regula? sad eu am folosit foarte mult tampoanele interne si pana am invatat cum sa le folosesc a trecut ceva vreme, parteneri sexuali multipli nu am avut, doar 2big_smile , deci cred ca de la tampoane mi se trage, acum nu le mai folosesc, da ce folos?

Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-02-08 15:13:25)

#339 2008-02-08 15:26:47

evilpink
Banat

analiza de secretie nu ridica suspiciuni asupra unei rani.tampoanele interne pot provoca rani cred ca de la ele au paparut

puss puss puss

#340 2008-02-08 20:57:54

krysta
New member
Inregistrat: 2008-01-22

Buna Doctoressa,dupa 4 sapt de la electrorezectie se poate face pap???

#341 2008-02-09 13:54:27

andra1987ch
Membru
Inregistrat: 2008-02-09

am o rana pe col si mia zis sa ma duc dupa o luna sa mio cauterizeze dar mia spus o prietena ca sar putea sa am cancer din cauza ranei ca asa a facut mama ei se poate lucrul acesta va rog mult ca ma speriat

#342 2008-02-09 14:07:56

Allias
Membru
Inregistrat: 2008-02-09

Buna! Am avut si eu rana pe col acum 2 ani. Daca ramane mult timp netratata si nesupravegheata se poate ajunge la cancer, dar in faza in care esti tu nu inseamna acest lucru. Du-te fara teama, nu este dureros, eu am avut anestezie totala, nu am avut dureri nici dupa. A doua zi m-a si externat. Din acea rana iti ia o proba de analiza pt a face biopsia. Nu gandi negativ. Tb sa faci cauterizarea imediat dupa menstruatie pt a nu pierde mult sange deodata.
Bafta si capul sus!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.