homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana pe col-24

#438 2008-03-05 23:46:05

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: rana pe col

oky...i`ll try...
multumesc mult pentru raspunsuri

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#439 2008-03-05 23:46:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere smile

happy with him...inlove with him...puss

#440 2008-03-06 23:12:12

monika_82
New member
Inregistrat: 2007-12-10

buna fetele.am si eu  un rezultat de la o secretie vaginala si poate ma lamuriti voi ce e.Rezultatul e: rare leucocite, flora bacteriana sub forma de bacili, candida. Candida stiu ce e dar cu flora aia sub forma de bacili?e ok?am si un test pap frotiu inflamatoriu c II. Am luat nu stiu cate tratamente si nu trece.in continuare am o senzatie de usturime si mancarime.ce ma sfatuiti sa fac?sa apelez la metode naturiste?acum fac niste spalaturi intravaginale cu multigin ca asa mi-a prescris doct.cu ec altceva ar terbui sa ma spal sau sa iau ca sa treaca?

#441 2008-03-06 23:34:14

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

deci e candida....
iaurt ai incercat?

#442 2008-03-07 00:26:41

crys_ty_na
Platinum member

moni...trebuie sa faci un tratement medicamentos serios...spalaturile alea sunt,vb anei, frectie la picior de lemn...

Publicitate

loading...

#443 2008-03-07 09:29:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

flora aia de bacili e normala acolo, bucura-te ca exista, iti mai tine in frau candidoza wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#444 2008-03-07 15:52:40

monika_82
New member
Inregistrat: 2007-12-10

si ce anume ar trebui sa iau?am luat lomexin cu diflucan, cervucid, poliginax, colposeptin cu arcoxia si tot nu trece.ce tratament medicamentos ar trebui?spuneti-mi va rog ce med as mai putea incerca ca ma dispera de acum. am de vreo 3 luni si nu-mi da pace deloc.multumesc!

#445 2008-03-07 15:54:42

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

e un tratament pe forum f bun...da un search

#446 2008-03-07 16:18:49

justme25
New member
Inregistrat: 2008-03-04

Pun si eu o intrebare care poate suna aiuristica, dar pe mine ma macina: de vreo luna si ceva dupa contactul sexual imi apare o pata rozalie pe lenjerie. M-am gandit imediat ca am rana pe col si am inceput analizele. Cand am fost la ginecolog, i-am mentionat de chestia asta si nu mi-a zis ca ar fi vreo rana. In schimb, mi=a gasit un chist maricel (de vreo 5 cm). E posibil sa sangerez de la acel chist? Are vreo legatura? Ca daca am rana pe col de ce nu a zis doctorita nimic? Nu se poate vedea la un control normal? Am facut papanicolau si a iesit II B pap, tip infectios. Pana la urma ce sa insemne sangerarea aia mica?

#447 2008-03-07 16:42:53

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

greau de crezut ca sangerezi de la chist...... se vede si la control.nu strica sa faci si o colposcopie acolo se vede clar daca ai rana sau nu

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#448 2008-03-07 16:45:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca ai sangera de la un chist sangele respectiv s-ar colecta in douglas, in niciun caz iuter -> vagin -> exterior...si asta si functie de natura chistului.
daca e dupa contact e clar ca ceva acolo nu e ok. fa cum zice pink si mai vedem

mami de minuni hjarta

#449 2008-03-07 16:51:51

vyoleta
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-29

eu am chisturi si nu am avut niciodata acele sangerari rozalii

#450 2008-03-07 16:53:12

justme25
New member
Inregistrat: 2008-03-04

Bun..aveam in plan o videocolposcopie..dar e programata pentru aprilie...si d-aia...eram curioasa...multumesc!

#451 2008-03-09 00:53:41

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

Buna ziua ,

Am mai multe nelamuriri !smile dupa cum cred ca am mai mentionat locuiesc in Cairo si cu parere de rau tin sa va zic fetelor ca rar gasesti aici doctori constiinciosi si buni , de aceea as dori sa ma ajutati sa gasesc raspunsul la niste intrebari.
Cumnata mea in virsta de 31 de ani are 2 copii unul de aproape 4 ani si unul de 8 luni jumate (PE CARE INCA IL ALAPTEAZA MACAR LA 3 ORE ). In urma cu vreo luna si ceva a inceput sa aiba dureri jos si sa se simta iritata , durere dupa act sexual , spotting. A mers la un doctor i a zis ca e o iritatie si sa se dea cu nu stiu ce crema apoi acest spotting  a reaparut a fost la o alta doctora care i a zis ca are rana pe col si ca trebuie sa i o cauterzeze prin CRIOTERAPIE ...am uitat sa mentionez ca ea si a pus sterilet dupa nastere ( si avut si dupa primul copil si nu au fost probleme ).
A facut crioterapia cu o saptamina in urma , a simtit dupa ca ceva care o stringe jos si iar da drumul , apoi ieri a avut dureri de spate si de burta exact ca la CICLU si asta seara cind s a dus la baie avea rosu exact ca la ciclu
   Alapteaza de 8 luni si ceva destul de des , nu a diminuat orele de alaptat inca atit de mult incit sa i vina ciclu ...din cite stiu eu pe timpul alaptarii nu ai ciclu decit in momentul cind diminuezi considerabil cantitatea de lapte pentru alaptat si alaptezi 2-3 ori pe zi numai .
INTREBAREA este : Este acesta ciclu chiar daca ea alapteaza??? E normal dupa crioterapie asha ceva???

Ea desigur ca va merge la doctor dar dorim sa stim parerea dumneavoastra pt ca dupa cum am am mai zis aici doctorii sunt citeodata mai delasatori sau nu stiu ce se intimpla....de exemplu i a zis ca reluarea actului sexual in cazul ei dupa crioterapie ....dupa o saptamina ...aici fetele au zis dupa 3 saptamini macar ...sau pina la primul ciclul....!
Va rog mult un raspuns si va multmesc enorm!

#452 2008-03-09 00:59:11

crys_ty_na
Platinum member

poate aparea menstra chiar daca alapteaza normal...

#453 2008-03-09 16:51:48

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

deci este ciclu???

#454 2008-03-09 16:56:06

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

tare cred ca da. conteaza la cate alapteaza copilul pana la varsta de 5-6 luni a copilului din cate am citit in dr.spock (o carte pt proaspete mamici). bebe de acu este marisor (si e cam mult sincer sa il alapteze la 8 luni din 3 in 3 ore yikes )

mami de minuni hjarta

#455 2008-03-11 22:17:53

snozie
Membru
Inregistrat: 2008-03-11

Buna
Nici nu stiu cu ce sa incep...evident cu inceputul.De cand ma stiu tot pe la medici am umblat si crdetima ca nu de 5x sau 10x am fost, la 28 de ani  insfirsit sa mi se puna diagnosticul de cervicita ( rana pe col) ,imfalamtie pelviana si chist ovarian,candida.Am tot citit acum din urma  ce poate fi cauza ???si ca nu are semne aceasta boala ?!,rana pe col.In schimb eu cam de ceva ani buni  in special de vreo 8 luni in coace trec prin chinuri de dureri.La o criza de dureri  am si ajuns la spital dar nici atunci  nu mi-au zis  nimic nou inafara de anexita bilaterala.Insfirsit,dupa acel sejur petrecut in spital am inceput sa ma simt tot mai rau,adica dureri tot mai dese si mai accentuate ce veneau direct din uter o simteam si in maduva spinarii ma immobiliza  complect.Am ajuns sa nu pot nici lucra pt-ca atunci cand nu am dureri acele mari le am pe alea constante ,adica parca as fi reumatica inauntru. Desi am luat tratamente foarte constiincioasa pt anexita toata viata mea acum ma trezesc cu  rana asta.Medicul meu de acum a vrut sa ma opereze acum 2 saptamani in urma dar am refuzat.Mia zis ca daca vreau copii cat mai curand sa ma operez pt ca uterul meu deja este mancat + chistul a fost de 5 cm,a fost pt ca intre timp de la tratament sa redus la 3 cm.Nelamurirea mea este urmatoarea.Daca  am asa dureri imense uneori in uter cum se poate ca medicii nici unul nu a vazut ca nu e doar o anexita???? Este posibil  ca de la raceala sa mi se facuse rana acea in ultimile 8 luni???( trebuie sa mentienez ca lucrez intrun mediu rece in industria alimentelor). Daca  las sa fiu operata imi va taia o bucatica din uter,asa mia zis medicul,risc sa nu mai pot avea copii? Cat este timpul pana la CANCER de la diagnosticarea acestei boli?De tot ce imi este frica este durerea,deja  am ajuns sa iau pumnuri de   calmante de dureri pt ca nu mai au efect asupra mea.Azi am fost in control si mia prescris o groaza de medicamnte "din nou" si foarte scumpe....
Daca cineva ma poate lamuri  as ramane foarte recunoscatoare.Stiu ca sunt multe dar deja sunt in pragul disperarii si nu mai stiu ce sa cred dupa vizita de azi la medic.Sant tanara si stiu cam ce risc in caz ca refuz  din nou operatia daca tratamentul nu da rezultate in cele din urma.

#456 2008-03-11 22:21:04

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

snozie daca doctorul ti-a recomandat cauterizare de ce nu accepti? si eu am avut dureri mari de la rana pe col (care nici eu nu stiu de unde a aparut) dar acum, dupa cauterizare au trecut. Cateaodata, cu toate tratamentele, perseverenta si rabdarea de care dai dovada pur si simplu corpul nu raspunde la tratament. De restul problemelor tale nu stiu ce sa spun. Eu doar cu rana pe col m-am confruntat. Si cu candida, care si ea este tratabila.

iubesc+Camelia+Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.