|
Nu esti logat.
Rana pe col-29#533 2008-03-20 17:25:05
Re: rana pe coleu negi nu am si n-am avut niciodata - de aici rezulta ca e posibil sa am tulpina canceroasa? Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-03-20 17:27:18) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #534 2008-03-20 17:31:43
Re: rana pe colnu.doar genotiparea poate sa iti arate clar ce tulpina ai ... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #535 2008-03-20 17:36:15
Re: rana pe colmersi mult! sunt multe intrebari in capul meu acuma, si sunt extrem de confuza si dezorientata... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #536 2008-03-20 17:37:35
Re: rana pe colcu placere! intreaba.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #537 2008-03-20 19:29:01
Re: rana pe colniculina, si dna. dinca este extrem de buna si stiu ca este f ok pe probleme de col. Offline Publicitateloading...
#538 2008-03-20 19:54:00
Re: rana pe colnu ci dr.esanu de la polizu Offline #539 2008-03-20 20:03:09
Re: rana pe coleu zic ca este ok. am auzit lucruri bune despre ea. Offline #540 2008-03-20 20:09:50
Re: rana pe colmultumesc mullt si dumneavoastra la fel Offline #541 2008-03-20 20:48:24
Re: rana pe coltu ai 29 de ani eu 23, asa ca nu imi spune "dvs". Offline #542 2008-03-21 09:14:59
Re: rana pe coldoctora mea, mi-a spus ca e super nasol daca as fi gravida, pentru ca nu voi putea urma tratamentul in cazul in care iese pozitiv testul, si mi s-ar putea agrava situatia. Imi va afecta cu ceva sarcina tratamentul? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #543 2008-03-21 09:16:26
Re: rana pe colsincer nu stiu.... nu vad de ce sa nu faci tratament dupa ce nasti ar fi de preferat sa il faci inaainte da... sarcina solicita mult o femeie cred ca la asta se referea... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #544 2008-03-21 09:19:57
Re: rana pe coleu deja m-am interesat de tratamente naturiste si anume cu intaritori ai sistemului imunitar, plus irigatii cu ceaiuri. Se poate ameliora sau stopa evolutia virusului cu asa ceva? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #545 2008-03-21 09:23:32
Re: rana pe colsistemul imunitar da trebuie intarit.... de irigatiile alea cu ceaiuri ma indoiesc sincer.alexa fa genotiparea poate nici nu ai virusul si chiar daca da nu e tragedie iti faci papanicolau din 6 in 6 luni si grija sa tratezi infectiile de la nivelul aparatului genital cat mai corec si o sa fie bine si sa ai grija de sistemul tau imunitar sa manaci cat mai sanatos sa ai un psihic bun... te rog sa am crezi ca nu e o tragedie.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #546 2008-03-21 09:39:02
Re: rana pe colasa as vrea si eu sa cred ca nu e cine stie ce tragedie, ca enorm de multe femei probabil trec sau au trecut prin ce trec eu acuma, dar de ieri eu nu mai am liniste. Inca o intrebare: cum se recolteaza testul papanicolau si HPV-ul? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #547 2008-03-21 09:41:32
Re: rana pe colse recolteaza de la nivelul colului daca ti-ai facut analiza la secretie in genul ala doar ca sunt prelevate celule de la nivelul colului... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #548 2008-03-21 09:56:03
Re: rana pe colcu o periuta, care ca si analiza de secretie, nu doare mami de minuni Offline #549 2008-03-21 10:10:33
Re: rana pe coldaca eu ies pozitiv, am inteles ca si partenerul meu trebuie sa faca tratamentul. El nu are nici un simptom, absolut nimic. In ce consta tratamentul la barbati? am cautat pe net si n-am gasit Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #550 2008-03-21 10:15:28
Re: rana pe colel nu face niciun tratament decat daca e simptomatic, adica negi genitali. nu are - nu face nicun tratament mami de minuni Offline #551 2008-03-21 10:50:11
Re: rana pe colnici daca e purtator de virus? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|