|
Nu esti logat.
Rana pe col-52#970 2008-05-29 01:30:47
Re: rana pe colBuna ziua...Vizitez de mult timp site-ul dar deabea acum mi-am facut un cont Offline #971 2008-05-29 09:23:15
Re: rana pe colBuna ziua, Offline #972 2008-05-29 09:25:25
Re: rana pe coldaca papanicolaul iese tot 3 ar trebiu sa faci o alta cauterizare cred.... dar sincer tind sa cred ca rezultatul este de tip 3 datorita infectiilor deci le tratam pe alea corespunzator si facem un nou papanicolau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #973 2008-05-29 15:04:40
Re: rana pe colMultumesc mult pentru raspuns. Offline #974 2008-05-29 15:06:51
Re: rana pe colcu placere! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#975 2008-05-30 10:56:50
Re: rana pe colBuna fetelor....revin cu intrebari. Am o problema de vreo saptamana....cand...in urma unuia dintre actele sexuale cu prietenul meu, am observat la inceput o vinisoara de sange - am crezut ca poate e ceva temporar, apoi am inceput sa observ ca o scurgere pe care o aveam, a devenit din albicioasa transparenta....in rozalie, apoi maronie.....si ma sperie destul de tare. Mi-am facut programare la examen ginecologic si test de secretie, insa doar pe marti am reusit...si cum miercuri-joi imi va veni ciclul, probabil ma va amana d-nul doctor. Sper sa ajung azi la planning sa vad daca nu e cumva un spotting (cu toate ca ma indoiesc, iau din noiembrie Novinette si am avut spotting doar prima luna, si nu am avut probleme majore de atunci) Poate fi rana pe col uterin? sunt foarte speriata...noi ne iubim destul de des - nu stiu ce sa mai cred. Astept cu interes raspunsul vostru...multumesc mult! Offline #976 2008-05-30 12:32:24
Re: rana pe coldaca e maroniu eu inclin catre spotting...sangerera produsa de o eventuala rana pe col e rozalie si de obicei nu dureaza atat...oricum vizita lamedic te va lamuri... happy with him...inlove with him... Offline #977 2008-05-30 13:29:36
Re: rana pe colAm fost la planning, m-a linistit....a zis ca si ea inclina spre spotting, si ca examenul ginecologic ma va lamuri....totusi m-a nelinistit spotting dupa 7 luni de antic, fara probleme.... Offline #978 2008-05-30 13:30:56
Re: rana pe colse poate...si daca se repeta si peste folia viitoare vor trebui schimbate pastilutele... happy with him...inlove with him... Offline #979 2008-05-30 13:42:51
Re: rana pe colhmm......sper sa fie ok...pt ca d-na de la planning nu a amintit de aceasta posibilitate, plus ca am mai vrut sa le schimb odata prin luna a 4-a deoarece ma ingrasasem si aveam in permanenta o iritatie pe fata (pe care ulterior am pus-o pe seama primaverii.....deoarece prin a 5-a luna de pastile mi-a trecut si am inceput sa-mi fie ft bine) si nu m-a sfatuit sa le schimb...pt ca nu aveam semnalmente suficiente pentru a face acestu lucru. Multumesc de informatii! va pup! Offline #980 2008-05-30 14:44:26
Re: rana pe colpai daca ai spotting continuu de la ele trebuie sa ti le schimbe...ca doar n-o fi "dusa" sa te lase sa stai asa...iar daca face acest lucru atunci prima oara medicul trebuie sa-l schimbi... happy with him...inlove with him... Offline #981 2008-05-30 15:22:45
Re: rana pe colau efect local...deci nu interactioneaza happy with him...inlove with him... Offline #982 2008-05-30 15:23:08
Re: rana pe colnu scad efectul ac.stai linistita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #983 2008-05-30 15:30:27
Re: rana pe colcu placere! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #984 2008-05-30 17:23:24
Re: rana pe colhehehe...mersi crys_ti_na.....tind sa cred totusi ca am spotting.....e maronie treaba:)....pacat...ca incepusem sa ma gandesc ca ce bine imi merge cu Novinett-ul....sper sa nu fie chestii grave la controlul de marti. Va pup si sa aveti week-end placut....ce bine ca existati :kiss Offline #985 2008-05-31 01:42:58
Re: rana pe colcu placere si sa speram ca e un caz izolat si nu va aparea si peste folia viitoare happy with him...inlove with him... Offline #986 2008-06-02 16:23:27
Re: rana pe colBuna Offline #987 2008-06-02 16:25:24
Re: rana pe colnu au ovulele legatura cu chistul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #988 2008-06-02 20:28:07
Re: rana pe colam o problema... am fost la un cabinet medical... cel putin spus retras, dar medicul este de renume, biolog de profesie. Face teste papanicolau dar mi-a spus ca as avea o rana pe col. Pe foita pe care mi-a scris rezultatul testului a facut un oarecare desen sa imi explice clar ce am iar langa desen a scris cervicita. Am fost apoi cu rezultatul la un medic ginecolog. L-a citit, nu m-a reconsultat sa vada daca intradevar aceea este problema, si mi-a dat tratament pentru colpocervicita (asta scria pe reteta). Doxiciclina si cerviron ovule. Ma apuc de tratament sau.... consult alt medic? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|