|
Nu esti logat.
Rana pe col-60#1122 2008-07-04 18:23:42
Re: rana pe colMultumesc mult de raspuns. Imi cer scuze dar sunt un pic necunoscatoare ce este exact acest doctor de planning? Offline #1123 2008-07-05 01:23:04
Re: rana pe colun medic de planning familial se ocupa (pe scurt) cu contraceptia (metode contraceptive)...deci el e cel mai in masura sa prescrie anticonceptionale... happy with him...inlove with him... Offline #1124 2008-07-06 13:07:24
Re: rana pe colsalut tuturor,acum 2 zile am facut o conizatie dupa care ma simt minunat,nu am avut nevoie nici macar de un calmant,am stat in spital 3 zile.faptul care ma ingrijoreaza si nu sunt lamurita este ca pe biletul de iesire din spital imi sunt trecute analizele facute pe care eu nu le inteleg:"ecografia abdominala a aratat usoara hipotonie pielo-caliceala dreapta,probabil prin reflux ureteral in rest organe abdominale de aspect normal.electrocardiograma-ritm sinusal (av64/min),ax ors 88*".este ceva rau?si oare corpul meu reactionaza normal?a facut cineva conizatie?astept orice raspuns Offline #1125 2008-07-06 13:38:13
Re: rana pe colsincer eu nu stiu ce sa zic o sa ii las un link doctoressei.... dar am cateva intrebari pt.tine daca esti din Buc.unde anume ai facut conizatia,la ce spital te-ai internat si cat ai platit pt.operatie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1126 2008-07-06 13:49:45
Re: rana pe colce scrie la tine pe echografie indica o eventuala problema la nivel renal pe care trebuie sa o investighezi. nu asre treaba cu conizatia. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#1127 2008-07-06 14:15:40
Re: rana pe colnu sunt din bucuresti,sunt din cluj.si ca tot venii vorba am fost foarte multumita de medicul care m-a operat si toata lumea din spital.operatia ma costat cu totul undeva la 300 euro(nu eu am platit).dr.munteanu valentin de la spitalul cfr cluj m-a operat,el este chirurg si sunt si pacienta sotiei lui care este ginocolog.inauntru am fire care am inteles ca in 2 sapt se vor topi.deci...conizatia a decurs normal si e bine cum ma simt nu?inseamna ca dupa ce termin cu problemele de jos ma voi duce sa vad ce-i cu problema renala.ma gandesc ca daca era ceva grav nu ma operau,nu? Offline #1128 2008-07-06 14:24:02
Re: rana pe colediteaza te rog cele 2 mesaje folosind butonul din dreapta jos altfel trebuie sa iti dau worn si citeste si regulile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1129 2008-07-06 14:38:13
Re: rana pe colnu stiu cum sa folosesc butonul respectiv....si pap mi-a iesit 3 si la biopsie ca am facut si un chiuretaj endocervical mi-a iesit displazie usoara cu condilom si hpv 16 Offline #1130 2008-07-06 14:40:14
Re: rana pe colok.multumesc frumos pt.informatie si sper sa te recuperezi repede si bine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1131 2008-07-06 14:46:00
Re: rana pe colmultumesc mult si numai sanatate,oricum mai pove vinerea viitoarea ca ma duc dupa rezultat si la control.o duminica placuta Offline #1132 2008-07-06 14:47:31
Re: rana pe coldar vreau sa mai intreb ceva,ii normal sa ma simt asa bine dupa conizatie?mai stii pe cineva cu conizatie?mersi mult si scuze Offline #1133 2008-07-06 14:50:30
Re: rana pe colcu parere de rau iti dau worn ti-am zis sa editezi te folosesti de butonul EDITEAZA.normal ca este ok e foarte bine ca te simti ok era suspect daca iti era rau sau ceva de genul asta... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1134 2008-07-16 12:56:42
Re: rana pe colA incercat cineva un tratament pt rana de col si a dat rezultate? Nu as vrea sa recurg la cauterizare. Doctorita mea mi-a prescris niste ovule si as vrea sa incerc intai asa. Offline #1135 2008-07-16 15:46:35
Re: rana pe coldaca rana nu e mare se poate vindeca si cu ovule...daca in schimb e mare nu prea ai de ales...ranile pot aparea din mai multe motive...probleme hormonale pot favoriza aparitia lor...dar nu le provoaca... happy with him...inlove with him... Offline #1136 2008-07-17 13:30:35
Re: rana pe colSe poate face rana pe col din folosirea prezervativului si lubrifiere scazuta? Mai ales daca apar si dureri in timpul actului sexual in aceste conditii. Offline #1137 2008-07-17 13:31:47
Re: rana pe colnu sunt rani ale colului.... si da poti sa faci rana din cauz aprezervativului mai ales daca are si spermicid si lubrifierea este o cauza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1138 2008-07-17 13:42:37
Re: rana pe col:f?rbryllad::f?rv?nad: Acum sunt si mai confuza. In noiembrie am fost la un medic ginecolog care mi-a zis ca am rana pe col. Mi-a dat Cervugid, dar nu am reteta la indemana sa vad ce diagnostic mi-a scris. Zilele trecute am fost la alt medic ginecolog care a confirmat si el ca am rana pe col si mi-a scris 2 retete: pe una scrie "cervico-vaginita" la diagnostic, pe alta "colpita"... ce sa mai cred? Offline #1139 2008-07-17 13:44:55
Re: rana pe colnu se fac spalaturi cand ai rana pe col VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1140 2008-07-17 15:08:46
Re: rana pe col Asa ma gandeam si eu, dar medicul ginecolog la care am fost zilele astea mi-a prescris spalaturi cu Meclon (pe reteta cu colpita). Pe reteta scrie "la nevoie". Mie mi-a zis ca cel putin o data pe saptamana. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|