|
Nu esti logat.
Rana pe col-7#115 2007-11-23 11:44:37
Re: rana pe colmai bine fara contact cand pui ovulele...si daca medicul nu ti a spus de spalaturiatunci nu fa niciuna... happy with him...inlove with him... Offline #116 2007-11-23 12:13:38
Re: rana pe colsaru mana pt raspuns .....iar la contact ma refeream in timpul zilei .....nu seara cand pun ovulul Offline #117 2007-11-23 12:18:25
Re: rana pe colam inteles la ce te refereai...eu sunt de parere ca e mai bine fara contacte pe perioada trat cu ovule...mai ales ca e vb de infectie+rana...dar daca e musai sa fie facute cu prezervativ...si sa citesti pe prospectul ovulelor sa vezi daca ataca sau nu latexul...caci daca ataca atunci e nevoie de abstinenta... happy with him...inlove with him... Offline #118 2007-11-23 12:35:35
Re: rana pe colmai bine ne-ai spune si noua ce scrie pe buletinul de analiza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #119 2007-11-23 14:09:58
Re: rana pe colpai ...ceva de genul ...nu am buletinul la mine este in masina iar cu masina este plecat sotul dar scrie ceva de genul flora microbiana abundenta tip 4 rog ex .....si de aici nu se mai intelege iar diagnosticul pus de dr e colpita mixta . Offline Publicitateloading...
#120 2007-11-23 16:13:25
Re: rana pe coldaca ai cel putin o saptamana de intarziere si testul este negativ atunci nu e sarcina si trebuie mers la medic sa iti dea ceva sa iti vina mami de minuni Offline #121 2007-11-27 21:50:04
Re: rana pe coldaca ai o rana pe col si trebuie sa ti-o cauterizeze trebuie sa te asiguri inainte ca nu ai niciun fel de infectie, nu (candida, colpita, etc)? mie medicul mi-a spus ca at cand ma hotarasc sa-mi fac cauterizarea sa vin sa o fac desi am facut o colpita, mi-a dat tratament si nu mi-a zis ca dupa tratament sa ma intorc sa repet papu'. si ma gandeam ca daca merg la cauterizare si nu mi-a trecut colpita / mi-a reaparut nu e chiar de bine... "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #122 2007-11-28 14:48:08
Re: rana pe colse asteapta ca tratamentul e eficient. oricum, nu e nevoia de pap...un simplu examen de secretie ne spune daca ai sau nu o infectie in vagin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #123 2007-11-28 20:43:05
Re: rana pe colsi colpita miixta in cat timp se trateaza .....sincer eu m-am cam saturat dupa 2 tratamente unu dupa altu si inca unu la inceputul anului si sa si vad ca din bine o dau in rau ...mi-a venit mestruatia ....iar pe buletinul de analiza doar atat scrie flora microbiana abundenta tipIV offfff.... Offline #124 2007-11-28 21:04:11
Re: rana pe colOf...si mie mi s-a facut o cauterizare fara sa mi se fi facut si un examen de secretie in prealabil...Si abia dupa cauterizare ,am descoperit ca am si gardnerella..si parca ma simt si mai rau ca inainte...cel putin dimineata ma simt foarte inflamata in abdomenul inferior...si gardnerella nu mai trece... ((( Offline #125 2007-11-28 21:15:01
Re: rana pe colcum zicea si doctoressa, se asteapta ca tratamentul sa fie eficient..insa mie nu mi se pare ca e prea eficient . m-am saturat ! parca nu mai gasesti un doctor care sa fie interesat cu adevarat de sanatatea pacientului. toti te trateaza superficial. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #126 2007-11-28 21:19:35
Re: rana pe colProbabil ca asta a fost si cauza ranii dp col........Deci chiar trebuie sa iau masuri sa rezolv problema chiar de ar fi sa mai fac 100 de tratamente.....(infectiile netratate "rod "colul).... Offline #127 2007-11-28 21:24:14
Re: rana pe colsper sa te faci bine "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #128 2007-11-28 21:39:17
Re: rana pe col a ta prea tanara si a mea prea batrana (72 ani). Inainte de cauterizare mi s-a facut decat un pap...iar dupa, am mai facut un pap(care a iesit mai "puternic inflamator" decat primul,probabil din cauza gardnerellei) si un examen de secretie...de unde a reiesit ca am gardnerella. Offline #129 2007-11-28 21:47:37
Re: rana pe colmie nu mi-a facut decat un pap ca mi-a zis ca n-are rost sa-mi faca examen de secretie ca daca e ceva se vede la pap. iar la pap mi-a iesit: celule tip superficial si intermediar, celule tip endocervical prezente si moderat fond inflamator, nespecific" cu diagnostic colpita. si ieri dupa ce am mai citit posturi pe forum acest "moderat fond inflamator, nespecific" m-a cam pus pe ganduri...ce poate sa insemne? as fi preferat sa mai fac n analize numai sa aflu concret ce am si sa ma pot vindeca odata ca simt ca innebunesc ...incepe sa ma afecteze si psihic "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #130 2007-11-29 11:57:07
Re: rana pe colModerat oricum e mai bine decat puternic inflamator... Offline #131 2007-12-04 15:18:49
Re: rana pe colbuna tuturor! am fost in nov. la un consult ginecologic pentru ca aveam regulat senzatia ca trebuie sa urinez si "simteam" ca e posibil sa am o infectie ... Dupa analiza lamei am fost diagnosticata cu cervico-vaginita si mi s-a prescris Zanocin, 2/zi, timp de 7 zile )eu si sotul), cervugid, 12 zile (eu - fara pauza, tratament inceput odata cu zanocin) si Lomexin (sot). Apoi mi s-a comunicat ca dupa 2 luni (in ian.) sa ma prezint din nou la examinare. Offline #132 2007-12-04 15:22:24
Re: rana pe colde unde iti reiese tie rana????? ca mie nu imi reiese....si oricum, ranile pe col nu dor. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #133 2007-12-04 15:26:30
Re: rana pe coldenumirea de cervigo-vaginita este pentru desemnarea unei rani pe colul uterin; antibiotic mi-a dat in urma lamei, cand a reiesit la ce sunt "rezistenta" si la ce nu ... Stiu ca atunci, la analiza, a introdus degetul in vagin si a zis "ai infectie". Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|