|
Nu esti logat.
Rana pe col-80#1502 2008-09-29 21:19:56
Re: rana pe col
daca apa era dezinfectata nu iti fa griji in privinta herpesului sau trichomonas..se iau f rar asa si in nici un caz daca apa e dezinfectata Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-09-29 21:20:33) Offline #1503 2008-09-30 10:45:55
Re: rana pe colam fost la un control si mi-a spus ca am o rana pe col care din pacate trebuie cauterizata...am ales sa fac cauterizarea cu laserul, ce parere aveti? dr spune ca e ideala, mult mai usoara si rapida...sper sa fie bine..nu mi-a spus ca e f grav, am dc sa-mi fac mai multe probleme decat imi fac deja? multumesc mult. Offline #1504 2008-09-30 10:59:43
Re: rana pe colana, cervucidul l-am luat dupa ureche mi l-a prescris un doctor in martie. atunci am luat o luna si n-am sangerat dar nici nu mi-a trecut. in iulie am fost la alta doctorita care a vrut sa-mi dea tot cervucid, dar pana la urma mi-a prescris niste ovule preparate in farmacie. nu mi-a trecut nici de la alea. cum programare la doctorita am abia in octombrie si scurgerile persista, am zis sa iau cervucid pana la control. am luat 3 si am inceput sa sangerez asa ca le-am lasat. Offline #1505 2008-09-30 11:19:12
tarja...cauterizarea cu laserul este intr-adevar usoara si rapida...si din cate am inteles, se si vindeca mai repede...o sa fie bine...nu-ti face probleme....daca citesti paginile din urma vei vedea ca sunt muuulte fete care se confrunta cu problema asta si e foarte bine ca ai descoperit si iei masuri . Nu ai de ce sa-ti faci probleme... se rezolva!! Daca ai intrebari...te asteptam cu mare placere Ultima oara a fost editat de deliav (2008-09-30 11:23:37) baby Dragos Offline #1506 2008-09-30 13:11:31
Re: rana pe colnu mi-e frica de durere, numai sa fie bine...adica am citit tot felul de pareri..are vreo legatura cauterizarea cu fertilitatea? adik exista vreun risc sa nu mai pot avea copii dk fac cauterizarea asta? e singurul lucru de care mi-e frica... multumesc Offline Publicitateloading...
#1507 2008-09-30 13:58:25
nu iti va afecta fertilitatea...poti stai linistita din punctul asta de vedere... baby Dragos Offline #1508 2008-09-30 16:58:49
Re: rana pe colMultumuri pentru existenta situ-lui //o sursa de informare binevenita //multa sanatate si spor in toate//mara Offline #1509 2008-09-30 17:02:33
Re: rana pe colmultumim ARAMH si bine ai venit printre noi happy with him...inlove with him... Offline #1511 2008-10-01 02:59:43
Re: rana pe colbuna! din nou va stresez un pic..vam spus mai sus de problemea mea cu rana pe col descoperita azi..dr m-a programat pt joi sa fac cauterizarea cu laseru...unele fete au zis sa cer mai multe pareri... Offline #1512 2008-10-01 08:04:58
Re: rana pe colimi pare rau tarja dar nu sunt din bucuresti...poate e ajuta fetele din bucuresti sau incearca sa suni lamarie stopes sa vezi daca poti merge si fara o programare... happy with him...inlove with him... Offline #1513 2008-10-01 10:12:11
Re: rana pe colam reusit sa fac o programare tot astazi la Sanorur Medical din militari. fetele din bucuresti, stiti ceva de el? am uitat sa intreb preturi, sper sa nu fie f mult Offline #1514 2008-10-01 10:15:22
tarja poti incearca la dna doctor Cojocaru Beatrice....la Mediplus, am auzit ca e buna si face si colposcopie (pe care nu stiu daca ai facut-o tu) dar care e necesara pentru a vedea stadiul in care este rana si a lua decizii mai departe ... baby Dragos Offline #1515 2008-10-01 12:43:30
Re: rana pe colmultumesc..am fost la sa sanorur si mi-a facut o ecografie pt ca ma durea in special in partea stanga destul de rau..si mi-a gasit un chist destul de mare..sunt disperata, au venit asa toate deodata..alt dr de ieri nu-mi spusese de chist desi i-am zis ca ma doare si de-aia ma zis sa merg si in alta parte. acum mi-a facut analize pt papanicolau si secretie..maine trebuia sa merg la primu dr sa-mi faca cauterizarea, dar nu ma mai duc pt ca nici analize nu mi-a facut si nici de chist nu mi-a spus..ce spuneti? e bine daca merg pe mana celui de-al doilea care mi-a facut si analizele si mi-a spus si de chist? nu stiu ce sa fac, sunt f confuza..au fost primele 2 controale ginec din viata mea si cand mi s-au spus toate prbl astea am ramas masca...sper din tot sufletul sa ma fac bine..voi ati avut probleme cu vreun chist vreodata? Offline #1516 2008-10-01 12:46:34
Re: rana pe coleu zic sa mergi la al doilea medic...dupa parerea mea s a comportat mult mai profesional... happy with him...inlove with him... Offline #1517 2008-10-01 14:51:41
Re: rana pe coltarja, ai facut ft bine ca te-ai dus la un al doilea control si ma bucur ca te-ai hotarat sa nu faci cauterizarea deocamdata. primul medic mi se pare interesat sa castige bani, nicidecum sa isi vindece pacientele. nu inteleg cum ti-a putut spune sa vii la cauterizare fara sa faca niste analize sau sa incerce un tratament. iarasi e ciudat ca nu ti-a facut ecografie sau ca nu a vazut chistul. mie din toate astea imi rezulta ca numai la bani se gandeste... si sunt o multime ca el. Offline #1518 2008-10-01 16:10:15
Re: rana pe colexact cum spune si anca...nu inteleg cum draku sa faca direct cauterizare daca nici macar papanicolaul nu l-ai facut...ca sa nu mai zik de o colposcopie, necesara de altfel pentru a observa clar nivelul la care este rana ...poate totusi se poate incerca cu tratament intai....si daca totusi nu-s rezultate, asta ee...faci cauterizarea....si mie mi se pare mai ok cum a tratat lucrurile al doilea doctor baby Dragos Offline #1519 2008-10-01 18:23:58
Re: rana pe colda o cautare pe forum ca se vb mult despre chsturi. f multe femei au. conteaza insa si de ce tip e mami de minuni Offline #1520 2008-10-01 19:29:05
Re: rana pe colchistul are vreo 5 cm, deci e mare...a spus ca intai sa asteptam maine rezultatele si apoi imi spune ce-ar trebui sa fac...imi face si papanicolaul si de secretie si colposcopie..mi-a dat xefo, cifran antibiotic si supozitoare diclofenac (sa le iau timp de 10 zile). nu am mai facut niciodata testul papanicolau, sunt cam paranoica, sper sa fie bine...ma sperie si chistul asta ca e mare..eu ii spusesem primului dr ca ma doare, dar a zis ca n-am nimic decat rana pe col..si eu am un chist de 5 cm...ce sa mai zic..sper sa fie bine maine cu analizele si sa ma vindec cat mai repede..multumesc mult pt raspunsuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|