|
Nu esti logat.
Rana pe col-83#1559 2008-10-08 13:02:07
Re: rana pe coloff..si eu am aceeasi problema si as dori sa o rog pe doctoressa sa imi raspunda si mie. Acum o luna si jumatate mi s=adescoperit o rana f mare si f urata pe col. Am facut testul papanicolau, Va spun aici ce scrie pe fisa aceea, poate ma lamuriti cat de grav e..o prietena de la medicina mi-a zis ca e tipul 2 . Offline #1560 2008-10-09 11:07:19
Re: rana pe colin ce perioada a ciclului ai facut testul papanicolau? hematiile apar atunci cand ai avut o sangere la recoltare. fie de la ciclu, fie de la rana. si eu sunt in aceeasi situatie. am tot colul inflamat . Offline #1561 2008-10-09 11:10:20
Re: rana pe colmie mi se pare umpic ciudat papaul tau...cica nu ai rana dar tu ai...si ai cumva si sterilet? happy with him...inlove with him... Offline #1562 2008-10-09 14:58:09
Re: rana pe colDenisa1983, la rezultatul colposcopiei cred ca este vorba despre ERAD nu ERat (sper sa nu scriu prostii si sa existe si ERat, dar sincer nu am auzit). Daca intr-adevar este vorba despre ERAD atunci nu cred ca ectopia este dobandita din nastere ci problema trebuie rezolvata prin cauterizare. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1563 2008-10-09 15:04:31
Re: rana pe colam vb cu denisa eu ieri prin mail....si i-am spus sa scaneze papu si colposcopia ca nu se intelege mai nimic...si sa le punem aici sa vedem exact....exact asta am intrebat-o si eu crys daca are sterilet...si mi-a zis k nu :f?rv?nad: deci io nu stiu ce sa zik....asteptam sa ne puna pap si colposcopia Ultima oara a fost editat de deliav (2008-10-09 15:05:17) baby Dragos Offline Publicitateloading...
#1564 2008-10-09 16:08:36
Re: rana pe colincerc sa fac fotocopii ale rez papanicolau si colposcopie0 care e un desen facut de dr de fapt...va multumesc mult pt raspuns..eu sunt cam speriata pt ca unii zic ca daca rana e fff mare( a mea e cat colul) nu se poate cauteriza altii zic ca se poate sa fie din nastere..etc.... Offline #1565 2008-10-09 16:18:46
Re: rana pe colnu incerca cu spalaturi cu ceaiuri....iti pot face mai rau....cel mai bine e sa mergi pe mana doctorului....dar intai incearca sa atasezi fotocopiile baby Dragos Offline #1567 2008-10-09 16:35:51
Re: rana pe colvad ca ti s-a dat ...la colposcopie ...recomandari: detectare HPV si ERAD, la papanicolau e o inflamatie si in rest e ok....au aparut si niste hematii dar poate erai in preajma menstrei... Ultima oara a fost editat de deliav (2008-10-09 16:36:37) baby Dragos Offline #1568 2008-10-09 16:42:31
Re: rana pe colmerci pt raspuns..eram intr=adevar pana in ciclu..dar de ce ziceativoi ca am sterilet? sper ca nu au incurcat probele sau mai stiu eu ce.... va rog mult sa imi spuneti daca vi se pare ff grav, mie nu mi=a zis nici ca e grav nici ca e usor..nimic...ma rog doar sa iasa si Hpv=-ul bine..si de=ar fi asa..inseamna ca am rana asta de la candida si de la ciclul abundent...atunci tot ERAD trebuie sa fac , nu? dar va dati seama la o asemenea rana.... oare nu ex nimic pt a se mai micsora? Offline #1569 2008-10-09 16:53:43
Re: rana pe col
Uite , vezi? d-asta nu mai stiu nici eu ce sa inteleg..unii spun ca imi trebuie ERAD( inclusiv dr mea) altii intr-adevar zic ca prea mare pt a fi tratata..papanicolaul a iesit bine.l.nu mai stiu ce s ainteleg...si as fi vrut sa dau peste un dr f bun care sa stie toata lucrurile astea..Daca ma duc la unul care stie una si buna ca rana pe col se trateaza cu electrorezectie( caci asta inseamna ERAD)?? si eu cum sunt f sensibila.. Offline #1570 2008-10-09 17:03:26
Re: rana pe coleu tind sa fiu de acord cu doctorita ta...daca rana deja e mare...nu se mai retrage...si e foarte bine ca pap-ul ti-a iesit bine...dar intr-un fel trebuie rezolvat cu rana...oricum ai putea sa mai ceri o a doua parere unui alt doctor baby Dragos Offline #1571 2008-10-09 17:27:17
Re: rana pe colnu mi-e frica de cauterizare sau erad, dar mi-as dori in primul rand sa fie absolut necesara, sa nu lase traume pe mai tarziu si sa fie bine facuta. poate mai intra si alte fete care au mai avut si poate stiu altceva in plus. Offline #1572 2008-10-09 18:17:44
Re: rana pe colDenisa1983, eu am fost la dl prof Bogdan Marinescu si este foarte competent. Am inteles ca tot acolo este si o doctorita Puia (daca am retinut eu bine, nu stiu daca spitalul are si site ca sa vezi clar ce doctori sunt si eventual sa dai un telefon). Eu sunt foarte multumita de cum m-a tratat dl profesor, e profesionist. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1573 2008-10-09 18:26:41
Re: rana pe colA, o alta doctorita care mie mi s-a parut buna este Claudia Stefanescu de la Centrul de Diagnostic "Victor Babes", numai ca aici este privat si trebuie sa platesti toate analizele. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1574 2008-10-09 18:29:01
Re: rana pe colmultumesc frumos..te=ai uitat peste analizele mele..cum ti se par? Offline #1575 2008-10-09 18:35:37
Re: rana pe colDin ce am vazut eu pe papanicolau nu e vb de HPV, in rest nu stiu ce sa iti spun, in schimb rezultatul colposcopiei e un pic mai complicat. Dar stai linistita, pentru toate exista o solutie, trebuie sa gasesti un doctor bun si va fi ok. Am sa ma uit acasa dupa nr de tel de la Spitalul "Panait Sarbu" si poate iti dau ei mai multe informatii. Important este sa nu iti pierzi increderea si sa fii puternica. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1576 2008-10-09 18:37:51
Re: rana pe colJessie ...papanicolaul nu arata prezenta HPV...pentru detectarea HPV se face analiza speciala...si probabil din ce a vazut doctorul la colposcopie si-a dat seama ca ar putea fi vorba de HPV....dar asta e o analiza separata pe care ar trebui s-o faca denisa...insa e scumpa...cam 350-400 ron baby Dragos Offline #1577 2008-10-09 18:41:28
Re: rana pe col
Cred ca o sa sun la clinica asta...dar si la dr bogdan marinescu e full..ai ajuns cu recomandari? eu am azuit ca e f badaran., dar nu conteaza. ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|