homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

M-am saturat de cosuri....

#1 2007-10-30 14:41:20

myname_myry
Full member
Inregistrat: 2007-06-02

m-am saturat de cosuri....

Intrebarea mea este de ce am cosuri?si de ce nu reusesc sa scap de ele?nu am o acnee puternica am doar niste puncte negre care in timp se albesc pe sub piele si ma mananca foarte rau,uneori se inrosesc si cel mai rau e ca se intind.cand eram mai mica aveam pe nas foarte multe puncte negre,erau unul langa altul,apoi au inceput sa apara pe frunte si pe barbie iar de vreo jumatate de an s-au intins si pe obraji.ele nu sunt foarte vizibile dar cand se inrosesc sunt groaznice si nu pot sa le acopar nici cu fond de ten.nu stiu ce sa mai fac,am incercat orice:creme,produse naturale;de demachiat ma demachiez in fiecare seara,iar dimineata folosesc un sapun special pt fata.la cosmetica ar fi o sulotie dar nu prea imi permit sa dau 1 milion pe sedinta mai ales ca trebuie repetata la 2 saptamani.aaaa era sa uit am 21 de ani,deci a trecut pubertatea.ce pot sa fac?ce sa mai incerc?unde sa ma duc?poate la cineva specializat...

Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele.

#2 2007-10-30 14:46:50

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

Re: m-am saturat de cosuri....

eu cred ca deja tine de dermatologie, nu de cosmetica. si daca iei trimitere de la med de familie, e gratuit.

#3 2007-10-30 14:58:51

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

este un tratament...pe care l face prietenul meu...dar e f puternic...si destul de anevoios...dar cica dupa cel termini nu mai ai probleme cu cosurile...dar in cazul tau cred ca anticonceptionalele potrivite te ar putea ajuta...asa ca fuguta la un dermatolog...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-11-02 22:40:24

myname_myry
Full member
Inregistrat: 2007-06-02

problema este ca deja am fost la doctor,mai precis la medicula de familie si mi-a zis ca nu stie pe cine sa imi recomande,si am mai fost la o doctora de la chirurgie estetica pentru ca am facut acum ceva timp o operatie si am fost sa o prezint si altcuiva si ea mi-a spus acelasi lucru ca nu stie pe nimeni.eu sunt din pitesti si nici nu stiu ce sa mai fac

Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele.

#5 2007-11-02 22:47:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cauta un dermatolog...pitestiul e mare...imposibil sa nu gasesti...intreaba prietenii...rudele...vecinii...trebuia sa iti poata recomanda cineva un dermatolog...poate stiu fetele care sunt din pitesti...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-11-05 09:24:10

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu spun sa incerci zynerit

#7 2007-11-05 14:14:05

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

atentie la zineriT!!! sdaca ai tebul un picutz sensibil sau deshidratat te nenorocesti!!! ti se arde fata si se decojeste grav de tot!!! provoaca arsuri grave ( spun din experienta chestia asta ! )

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#8 2007-11-05 15:32:07

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

subscriu la lee...si eu am patit-o sad

Nothing happens without a reason...

#9 2007-11-05 15:37:45

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

aveam ceeasi pb de ani de zile..nu f grabva ce-i drept dar ma enerva...si acum am tenul ca sticla...
nu dermatologii au rezolvat-o ci eu
incearca timp de cateva luni sa ai un regim alimentar low fat (f sarac in grasimi), fara carne, orgene, fast food etc...mai mult vegetarian si sa vezi cat de repede iti trec...pe cosuri poti aplica pt o vindecare fffffffff rapida (in 2-3 zile) o crema de la plafar sau preparata undeva din galbnele + ulei de catina (dar ai grija sa contina doar astea 2 ingrediente , fara alte prostii)
iti garantez ca iti va trece

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#10 2007-11-05 17:29:01

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

eu am demachiant din ulei de catina si e super bun, cel putin pt mine.

#11 2007-11-05 17:35:58

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

du-te la domnul doctor Ioan Nedelcu, are cabinetul in Bucuresti. Am o preitena care saraca avea o acnee fff grava. Si datorita tratamentului propus de el ,i-au trecut. E bine sa incerci... E recunoscut acest doctor! Daca vrei si esti interesata iti pot da mai multe detalii.

#12 2007-11-05 19:40:01

lee
Hero member

nu stiu nimik de dr asta de care zice lovechocolate insa eu una nu mai am deloc incerdere! stiu o tipa care a mers 3 luni de zile la dr mirela miertoiu si ii lua 2 mil pe sedinta ca sa ii stoarca , cosurile plus ca o punea sa cumpere creme de 2 -3 milioane, sapunuri de fata de 1,5 mil si tot asa..si?? rezultatul a fost uimitor..cosurile s-au inmultit si chiar s-au extins si in alte zone!

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#13 2007-11-05 20:59:30

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

oana_nice a scris:

da, zineryt si skinoren, le folosesti impreuna... zineryit dimineata si seara, skinoren doar seara! asa mi-a zis mie medicul dermatolog

sa nu iti dai nici cu skinoren nici cu zineryt pt k daca tipul de piele al tau este sensibil iti va arde pielea, iti spun din experienta proprie.
cel mai bine cauta un medic dermatolog bun.

eu cu bibi meu hjarta

#14 2007-11-05 21:15:50

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

http://www.deuteriacosmetics.ro/ro/profesor.htm uite aici un site cu dansul
Este cel mai cunoscut dermatolog de la noi din tara si are si propria sa gama de tratamente cosmetice bazate pe apa echilibrata in deuteriu.

Tratamentul prietenei mele a constat in aceste cosmetice, roacutan (nu stiu daca se scrie chiar asa) si un regim echilibrat recomandat de dansul. Stiu ca sunt implicate si iaurturile, o vedeam tot timpul cu lingurita in gura tongue
Oricum, nu iti pierde speranta! Trebuie sa existe un remediu! puss

PS: ... eu m-am dat cu o solutie preparata la farmacia Magic. Foarte buna sa usuce cosurile repede...dar faza e ca reapar...

#15 2007-11-05 22:20:56

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

lee a scris:

nu stiu nimik de dr asta de care zice lovechocolate insa eu una nu mai am deloc incerdere! stiu o tipa care a mers 3 luni de zile la dr mirela miertoiu si ii lua 2 mil pe sedinta ca sa ii stoarca , cosurile plus ca o punea sa cumpere creme de 2 -3 milioane, sapunuri de fata de 1,5 mil si tot asa..si?? rezultatul a fost uimitor..cosurile s-au inmultit si chiar s-au extins si in alte zone!

parca ai face descrierea 'clanului' Branusteanu din iasi...am vrut sa vad daca am probleme cu tiroida [ma ingrasasem] si am fost la domnul branusteanu [nush numele mic]...de acolo "mi-a recomandat-o" pe maicasa ca cica e dermatolog...am fost la ea si am cheltuit milioane bune, si imi baga produsele pe gat, si rezultatul a fost la fel de "uimitor"! e adevarat ca o perioada [scurta] de timp s-au redus cosurile, dupa cateva luni am avut o explozie de toata frumusetea sad dar ei sunt cunoscuti pt felul de a stoarce clientul de bani, si de a nu face nimic concret pt tratarea pacientului

Nothing happens without a reason...

#16 2007-11-06 07:08:18

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu va spun sincer ca balsamul ala face minuni. multa bafta

#17 2007-11-06 14:12:24

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

m-am speriat ce am vazut aici de zynerit sad.Sotul meu se da pe spate cu el ca are cateva cosuri.dar si-a facut efectul destul de bine.
Am citit ceva de un balsam care face minuni....cum se numeste?

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2007-11-06 14:14:46)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#18 2007-11-06 17:38:25

lee
Hero member

pai si pana la urma cum ai scapat de problema domino? ai gasit vreun antidot?

#19 2007-11-06 20:30:21

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

si eu am aceeasi problema...mi-au aparut de mult niste cosulete...le-am stors..si mi-au ramas pete...la fel de zapacita sunt si eu..nu le sufar...knd scap in baie pai e imposibil sa nu ma uit in oglinda sa storc ceva....
am incercat gata cleraskin si nu mi-a facut bn deloc...
am zis sa incerc zinerit...dar acum ma intreb zineritul e bun si pt disparitia petelor? sau numai pt prevenirea cosurilor?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.