|
Nu esti logat.
Pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?-2#20 2006-11-03 10:55:33
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?Multumesc pt. raspuns.Sunt la prima folie de anticonceptionale(kARISSA),pe care le iau la recomandarea medicului ginecolog.Problema este ca in prima saptamana de utilizare am avut ameteli usoare,greturi,modificari de dispozitie,parca si inima imi batea mai tare.Acum nu stiu ce sa fac sa ma duc la doctor si sa le schimb sau sa astept sa termin prima folie(11-11-06),eventual sa iau si o a doua folie si sa vad cum ma simt?Ce ma sfatuiti sa fac? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2006-11-03 11:14:47
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?sa nu iti faci mai multe probleme decit e cazul, tot ce spui ca ti s-a intimplat sunt efecte secundare normale si nepericuloase ale contraceptivelor, asteapta sa vezi si luna viitoare ce se intimpla. Daca dupa 3 folii luate, tot ai aceste probleme, abia atunci e cazul sa te gindesti sa schimbi contraceptivele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2006-11-03 11:18:22
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?Multumesc sunt mai linistita acum, o sa astept si o sa vad cum ma simt. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2006-11-25 13:38:11
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?doctoressa vreau sa te intreb si eu ceva,eu ultima oara am luat anticonceptionale in luna septembrie iar acum vreau sa le iau iar dar faza e ca nu vreau sa astept pana in prima zi de ciclu ca sa pot incepe folia de annticonceptionale asta ar insemna sa le incep undeva pe 12 dec cand ar trebui sa-mi vina,as putea lua pastilele de acum?eu de vreun an iau dessorele si tot dessorele vreau sa iau si acum,te rog ajuta-ma ! mersi mult Offline #24 2006-11-25 13:40:51
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?eu zic ca mai bine astepti menstruatia, mai ales ca stii exact cand trebuie sa vina. Nobody home Offline Publicitateloading...
#25 2006-11-26 15:45:35
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?Am si eu o nedumerire.La o saptamana dupa ce am inceput sa iau pastile sa modificat si ora eu le-am luat in continoare la ora 22 chiar daca ora se schimbase.Din cauza acestei modificari este posibil ca pastilele sa nu isi mai faca efectul ?mai ales ca eu le-am inceput din ziua 6 de ciclu si doar de luna asta sunt protejata,oare si-au facut efectul daca am modificat ora? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2006-11-26 15:47:04
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?da. 2-3 ore in plus sau minus oricum nu conteaza. Nobody home Offline #27 2006-11-26 15:56:56
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?Sunt mai linistita acum. Multumesc pentru raspuns.Esti o dulce:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2006-11-26 16:01:02
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?ma bucur ca te-a linistit. Nobody home Offline #29 2006-11-27 14:03:27
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?danyella83, nu incepe folia acum, incepe-o asa cum e recomandat, in prima zi de menstruatie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2006-11-27 14:10:36
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?cand am inceput a doua folie am schimbat ora , la prima folie, luam la ora 22, iar acum la a II a folie,iau la ora 13, e vreo problema? Offline #31 2006-11-27 15:56:37
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?nici una Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2006-12-08 11:40:42
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?daca esti la prima folie de anticonceptionale si nu leai luat din prima zi de menstruatie tb sa te protejezi suplimentar pe toata perioada cand le iei?si alea 7 zile? Offline #33 2006-12-08 11:48:48
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?Pisy23, daca le-ai inceput in alta zi decit prima, trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile(adica pina inghiti 7 pastile). Incepind cu a 8a zi de administrare esti protejata contraceptiv inclusiv pe perioada de pauza dintre folii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2006-12-08 11:50:22
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?ok ms pai primele 7 zile mam protejat dar ma speriasem putin ca citisem ceva mai sus , in fine , merci #:-S Offline #35 2006-12-14 17:32:11
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?.Eu am fost acum 3 zile la planning si mi-a dat marvelon.Dar doamna doctor isi bea cafea.si nu prea mi-a explicat foarte multe.Mi-a zis ca se ia din priam zis de menstruatie si ca se iau la aceeasi ora si in ordine.mie mi-a venit menstruati acum 2 zile..si azi iau cea de-a doua pastila.Dar nu am inteles ce e pauza aceea despre care vorbiti Offline #36 2006-12-14 17:40:21
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?gabrielle, iei cele 21 de pastile de pe folie si apoi faci pauza 7 zile. daca ai marvelon 28 (cu 28 de pastile) nu mai faci nici o pauza, pt ca folia ta are 7 pastile inactiove (placebo, fara hormoni) care tin locul respectivei pauze. Nobody home Offline #37 2006-12-14 17:43:39
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?imic er scuze.eu m-am facut neinteleasa.deci acum 3 zile am fost la planning.ieri mi-a venit ..si ieri am luat prima pastila si azi urmeaza sa o iau p a doua.deci pot sta fara griji nu? adik actul sexual poate fi total? cu ejaculare?fara stres? Offline #38 2006-12-14 17:55:52
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?Da, esti protejata © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|