|
Nu esti logat.
Efecte adverse Yasmin#1 2008-01-07 12:05:29
Efecte adverse YasminBuna, Offline #2 2008-01-07 12:43:28
Re: Efecte adverse Yasminin primele 3 luni, de acomodare a organismului, e normal sa apara simptome usoare cum descrtii tu. mami de minuni Offline #3 2008-01-07 12:50:50
Re: Efecte adverse Yasminla inceput putin probabil insa dupa o luna posibil sa ai si greturi sau si cefalee...eu asa am avut...exact cum zice eu_vreau pana se acomodeaza organismul cu ac si dk persista simptomele ar km trb sa conslti medicul si sa iti recomande alte ac dk nu sunt compatibile cu organismul. Offline #4 2008-01-07 12:57:43
Re: Efecte adverse YasminMultumesc de raspuns Offline #5 2008-01-10 21:04:13
Re: Efecte adverse Yasminam facut prostia sa nu consult un medic. de cand am inceput sa le iau(cred ca era a 2 zi de menstruatie). Le-am luat in graba aveam nevoie sa nu apara menstruatia asha ca am inceput a 2-a folie imediat. Pe tot parcursu acesta am avut sangerari ushoare si mai nou stare de oboseala si ocazional greatza.Acum ma macina gandul ca ash fi insarcinata desi incerc sa ma conving ca este imposibil.deci s-ar putea sa nu isi faca efectul? Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-10 23:43:04
Re: Efecte adverse Yasmindeci le ai inceput din a 2 zi de menstra...te ai protejat suplimentar primele 7 pastilute...si apoi ai luat a 2 folie fara pauza? eu asa am inteles...in rest le ai luat corect? happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-11 16:09:27
Re: Efecte adverse Yasminda si chestia ca cu o saptamana.apoi numai mult de o ora diferenta de ora la care le lu-am in fiecare zi.:-sunt paranoica? poate ametelile sunt de la atata sange ma gandesc... Offline #8 2008-01-11 16:36:19
Re: Efecte adverse Yasmincorina, ametilele pot fi de la pastile, se intimpla in primele 2-3 luni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-01-11 16:51:30
Re: Efecte adverse Yasminmultumesc pt parerea rationala Offline #10 2008-01-14 10:13:56
Re: Efecte adverse YasminCorina2, trebuie sa va spun ceva: eu sunt de parere ca niciodata nu trebuie sa luam anticonceptionale fara sa consultam un medic. Si e normal sa apara tot felul de reactii ca dureri de cap, marirea sanilor, greturi. Si mie mi-a prescris medicul meu ginecolog Yasmin, dar am ramas tot la cele ce le luam inainte. Si sunt curioasa daca mi se potrivesc Yasmin...dar parca nu vreau sa fiu cobai. Offline #11 2008-01-14 11:02:52
Re: Efecte adverse Yasminemyia...si eu sunt de parere ca nu e cazul sa fii cobai...daca te intelegi bine cu pastilele pe care le ei, ramii la ele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2008-01-29 14:30:58
Re: Efecte adverse YasminEu am inceput sa iau Yasmin de 2 luni. Aseara, am baut putin vin si mi-au aparut pe fata multe pete rosii. Offline #13 2008-01-29 14:34:58
Re: Efecte adverse Yasminnu zic cu certitudine ca da,dar o prietena a luat yasmin si ii apareau mereu pete mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #14 2008-01-29 14:43:45
Re: Efecte adverse Yasmin
eu inclin spre o reactie alergica... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-01-31 13:39:55
Re: Efecte adverse Yasmina folosit cineva in timpul alaptari ca metoda contraceptiva injectia depo-provera, eu am facut si ultima injectie era valabila pina pe 5 octombrie si de atunci tot astept sa am menstruatie, de alaptat nu mai alaptez de 3 luni i-mi puteti da un sfat am fost la medic dar mi-a zis sa stau linistita Offline #16 2008-01-31 13:57:09
Re: Efecte adverse Yasmineu zic sa nu stai linistita! ar trebui sa iei ceva ca sa vina menstruatia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2008-02-03 23:18:34
Re: Efecte adverse Yasminam si eu o intrebare..am luat timp de un an jumatate yasmin si mi a fost bine cu ele...le am intrerupt din septembrie si acum as vrea sa le reiau...pot sa le iau fara sa mai merg la medic? si o alta intrebare sa astept prima zi a menstruatiei sau sa le incep de cand vreau? stiu ca trebuie sa ma protejez suplimentar daca nu le incep din prima zi de menstruatie dar ma gandeam daca nu mi dau ciclul peste cap daca le incep de zilele astea sa zicem.. Offline #18 2008-02-03 23:25:33
Re: Efecte adverse Yasminda...si ar fi mai bine sa le incepi din prima zi...mai ales daca de la ultima menstra ai avut contacte neprotejate corespunzator sau cu risc... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-02-03 23:53:26
Re: Efecte adverse Yasminasa ma gandeam si eu...sa le incep din prima zi de menstruatie luna viitoare, dar la ginecolog n-as vrea sa ajung, desi ar fi cazul..poate ajung la doctoressa sa vorbesc de yasmin merci mult de raspuns crys ...si off topic..ai zis sa revin cu cererea de schimbare a id ului in februarie...crezi ca se poate face ceva acum? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|