|
Nu esti logat.
Indemnizatie crestere copil-7#115 2008-12-31 14:20:30
Re: indemnizatie crestere copil
da adica 840ron Ultima oara a fost editat de lauraura (2008-12-31 14:21:07) Offline #116 2008-12-31 14:41:20
Re: indemnizatie crestere copilbleah There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #117 2009-01-02 18:11:28
Re: indemnizatie crestere copilfetele uite ce am gasit eu: Ultima oara a fost editat de ttenzika (2009-01-02 18:15:27) Offline #118 2009-01-20 16:27:25
Re: indemnizatie crestere copilhttp://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=22 Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #119 2009-03-05 09:55:38
Re: indemnizatie crestere copilAm si eu o problema si va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Offline Publicitateloading...
#120 2009-03-05 12:55:04
Re: indemnizatie crestere copilofff.... 1 la mana: 6 luni dupa ce te intorci din concediu crestere copil sau post natal nu au voie sa te dea afara (eu cel putin asa stiu) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #121 2009-03-05 13:01:01
Re: indemnizatie crestere copiltrebuie sa ai 12 luni consecutive lucrate, ce inseamna 12 luni? 12 luni de cotizatie... ma intreb daca nu cumva incheind 2 contracte partiale pe 4 ore timp de o luna jumate nu iti completezi cele 12 luni lucrate...., in fond vei plati contributii la ele, la pensie ele conteaza, oare de ce nu si in acest caz? poate ar trebui sa consulti un avocat, sau sa mergi la casa de pensii, poate merge sa inchei un contract de asigurare paralel pt cele 45 de zile lipsa, citeste legile neaparat, le gasesti pe forumul acesta si pe celalalt cu ajutor rh...indemnizatie... Ultima oara a fost editat de daliana (2009-03-05 13:01:41) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #122 2009-03-22 14:17:50
Re: indemnizatie crestere copilbuna tuturor...am o intrebare...eu s-ar putea sa fi ramas insarcinata, dar din pacate nu lucrez, nici nu am lucrat cu acte in regula vreodata...adica nu carte de munca ci doar colaborari si alea nesemnificative dpdv al veniturilor declarate...oricum nu in ultimul an au fost astea...dar sunt studenta la zi la o facultate de stat...ce stiti?pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului?sau ce solutie s-ar putea gasi?pot sa-mi platesc singura contributiile pana nasc, etc...merci Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-03-22 14:17:59) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #123 2009-03-22 20:23:47
Re: indemnizatie crestere copilfelicitari pt sarcina, walkiria! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #124 2009-03-22 20:33:16
Re: indemnizatie crestere copilBa parca se dadea.. stiu ca se discuta despre asta in topicul rionei si asa retinusem, dar n-as putea baga mana-n foc. #125 2009-03-22 20:47:39
Re: indemnizatie crestere copilpai si eu retinusem tot asa din topicul rionei... da' am citit apoi legea si reiesea ca se da doar la proaspetele absolvente... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #126 2009-03-23 10:01:03
Re: indemnizatie crestere copildin cate stiu eu,trebuie sa aiba si licenta luata Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #127 2009-03-23 13:42:11
Re: indemnizatie crestere copilBeneficiază de indemnizaţie/stimulent pentru creşterea copilului p?na la 2 ani (3 ani pentru copilul cu handicap): Offline #128 2009-03-23 18:35:25
Re: indemnizatie crestere copilmda, deci tre sa fii absolvent cu licenta luata.... ce tampenie mi se pare ca nu se da la studente... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #129 2009-03-24 09:00:21
Re: indemnizatie crestere copilyep...asa e...tocmai am facut si testul si sunt insarcinata...sa nea dea D-zeu sanatate...cu sau fara indemnizatie...dar e cumva discriminatoriu...deci nici daca m=as ''angaja" acum nu rezolv nimic...ca nu sunt cele 12 luni...? Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-03-24 09:01:17) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #130 2009-03-24 10:49:37
Re: indemnizatie crestere copilnu prea.... o sa primesti alocatia copilului si atat.... eu asa stiu! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #131 2009-03-24 11:12:58
Re: indemnizatie crestere copil...imi pare rau pt tine alexa Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-03-24 11:13:03) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #132 2009-03-24 12:28:12
Re: indemnizatie crestere copilwalkiria, felicitari pt alegerea facuta! sarcina usoara si un bebe sanatos! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #133 2009-03-24 13:03:32
Re: indemnizatie crestere copilehe..poveste lunga...am scris si la un alt topic ceva despre asta...aproape un an am mers la d-na dr Casian-Botez la maternitatea Elena Doamna si am fost multumita, desi era destul de ocupata si trebuia sa stai destul de mult in spital ca sa intri...insa daca esti gravidutza ai prioritate)...pe atunci tratam o distrofie fibrochistica si alte cateva problemute...in februarie am fost in Iasi insa d-na dr era plecata din tara si am mers la cabinet particular la dr Aursulesei despre care auzisem ca e cel mai cel in ultima perioada si am plecat cu un gust amar...(mai avea 4 femei programate la aceesi ora)toata consultatia a durat vreo 5 min cu tot cu echograf, mi-a zis ca am uter septat si alte nebunii...si mi-a pus el asa diagnostic de infertilitate, dupa care m-a intrebat unde vreau sa nasc de am zis ca e nebun(ii spusesem ca intre timp m-am mutat la Brasov, etc)...eu ii spuneam ca am dureri groaznice la menstruatie si el imi spunea ca dupa ce nasc nu o sa mai am si eu ii repetam ca nu sunt insarcinata si tot asa...tratament nici ca mi-a dat...am plecat de acolo cu o foaie volanta pe care erau scrise numele a 4 markeri hormonali de facut si atat...nu tu buletin echografic, nimic...a urmat iar menstruatia...iar dureri crunte, etc...de-mi venea sa-mi iau campii...asa am ajuns la Bucuresti la Medsana la dr Ionescu Crangu care a vazut ca de fapt avea o anexita veche, un ovar marit...am discutat pe larg despre tot mai mult de jumat de ora...mi-a dat tratament pt cea anexita si a ramas sa fac si dozari hormonale si toata seria de analize pt posibila infertilitate...urma ca dupa pasti sa merg sa fac HSG, etc...numai ca intre timp s-a produs minunea cel mai probabil dat. trat, pt anexita...asa ca daca ma intrebi de medici din Iasi tot pe dna Casian ti-a recomanda-o..cred ca s-a intors intre timp...sau pe dr Sam de la profesmed pe care il cunosc personal si stiu ca e bun, insa eu din alte motive nu ama juns la dumnealui...daca vrei iti pot da nr de tel al ambilor...tu esti insarcinata sau incerci inca?multa bafta oricum si merci pt felicitari... Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-03-24 13:07:01) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|