|
Nu esti logat.
Discutii intre mamici-21#381 2008-03-12 16:07:57
Re: discutii intre mamicivai iar!!!!!!!!! sa nu spui ca iar aveti probleme http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #382 2008-03-12 16:11:08
Re: discutii intre mamicibineinteles...dar nu pot sa ma mir,din moment ce unii parinti sunt de-a dreptul nesimtiti si isi duc copiii bolnavi ,cu bronsita si puroi in gat la gradi!!! si nu ca nu ar avea cu cine-i lasa....ci nu pot sa inteleg de ce...Iti dai seama ca ei vin la cabinetul la care lucrez si vad c\ sunt bolnavi dar nu pot spune nimik,eeu ca rezidenta...trebuie sa tac....eu lucrez cu un medic primar....asta e! imi vine sa urluuuuuuu.iar nu-l duc cred ca pana dupa Pasti(al nostru acum din 23,si noi suntem catolici) Tony ce face?ascultsa-ma giulia,daca ai posibilitatea nu-l duce inca la gradi.... Offline #383 2008-03-12 16:29:30
Re: discutii intre mamiciimi pare rau pt voi ,da am mai auzit cazuri din astea dar parinti nu pot sa ia un concediu medical ca se da tare usor daca ai un medic de treaba.ne gandim la posibilitatea asta poate reusesc sa stau cu el acasa catva ani ,mai ales ca avem si noi prob. ce faci acum ce ii mai dai?a si noi tinem pastele catolice ,deoarece eu am fost reformat si a ,si mergem la a mei .va doresc multa sanatate si sa ne ti la curent http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #384 2008-03-12 17:07:10
Re: discutii intre mamicieu nu pot lua concediu medical,pt ca la noi e mai complicat....se prelungeste rezidentiatul cu fiecare zi de concediu medical...e nasol de tot,dar am avut parte totdeauna de intelegere din partea medicilor cu care lucram si ma mai invoiau o zi -2-3 maxim.numai ca era nasol tot timpul sa ma milogesc la ei...Nu-i dau inca nimik decat robitussin si biseptol,dar tare am imrpesia ca nu vom scapa noi fara antibiotic Offline #385 2008-03-12 21:53:58
Re: discutii intre mamiciacun tot stau si ma gindesc ,oare o vizita la salina de 7 zile nu v ar ajuta ,pe noi ne a ajutat mult .am fost la Turda jud CLUJ si la noi este si in oras una artificiala e super si asta ,in oradea nu este? http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline Publicitateloading...
#386 2008-03-13 01:19:45Re: discutii intre mamicidaca tot e un topic pentru mamici..imi spune si mie vreo mamica un truc sa il fac sa pape mancarica gatita?nu zic ca nu armanca mult dar nici putin..problema e ca s-a obisnuit cu pufuletii iaurturile danone si danonino,banenele(e innebunit dupa ele) si cereale cand are chef..ai plac cele de la nutriben cu miere..apropape ca nu bea lichide deloc si face pishu des..supica o mananca dupa ce tragem cateva ture prin casa cu premergatorul..sau prin patut..eventual daca e obosit de miscare sta in bratele mele sa-i dau sa manance..felul doi?depinde ce este..carne nu mai vrea deloc cremvusti de nici o culoare de fapt scuipa mezelurile.. Offline #387 2008-03-13 01:21:55Re: discutii intre mamicieste si in oradea o salina se numeste salina cezar si este in nufarul pe strada ciheiului ..nu am fost niciodata dar m-as duce cu printul meu Christopher ..insa nu stiu preturile si daca primesc copii asa mici ca al meu Offline #388 2008-03-13 08:16:12
Re: discutii intre mamicinoi l-am dus pe robert deja de 2 ori consecutiv la mare si la praid,si tot degeaba...salinele astea artificiale nu-s tocmai ok....noua la spital ne povesteau ca se mira cum de au autorizatie de la sanepid...cica mai rau te imbolnavesti,incaperile sunt mici,virusurile in floare....e aglomerat,nu exista aerisire....asa ca eu nu recomand nimanui....atunci mai bine acasa,aburi cu sare Offline #389 2008-03-13 10:36:42
Re: discutii intre mamiciRiona cu rabdare se rezolva totul...Darian n-a mancat mai nimic pana pe la 1 an...si acum mananca mai mult decat mine.Daca ii mai si spun"vai sa vezi ce muschi o sa faci de la piureul asta"...imediat haleste tot!Cu Bianca e un pic mai greut daca pot sa zic asa...dar si ea e o gurmanda .Si ai mei desi mananca bine,3 mese principale +sandwichuri cat cuprinde intre mese....sunt tot cam mititei...si eu ma oftic dar n-am ce face...si daca e sa fie si ereditar,prea inalti n-au cum sa creasca.Ma bazez si eu pe ideea"Ai vazut ce parinti mititei si ce copii inalti au"?Poate la pubertate or sa ii depaseasca pe ceilalti Offline #390 2008-03-13 10:41:54
Re: discutii intre mamici
claudia mie o pediatra mia zis ca salina e mai buna ca marea ,de aia am apelatla salina din turda ,numai sa trebuie sa ai sange sa cobori jos vreo 1800 m ,dar e super si sunt multi cu copii ,ne am intalnit cu o mamica care avea un bebe de 8 luni . Riona nu stiu ce sa zic, eu consider ca ar trebui sa scoti de tot pufuleti si danonino si toate astea macar un tomp si incearca sa dai numai mincare gatita incepe cu supe.sa sti ca carnea e una din alimentele principale in meniul unui copil ,si laptele daca pui in biberon tot varsa?si mezelurile incearca sa eviti nu sunt bune ,mai asteapta macar pana inplineste 1 an .vezi cereale adecvat varstei lui .sper sa te ajute sfatul meu si sa mai vob daca ai probleme http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #391 2008-03-13 11:48:29Re: discutii intre mamicieu ai gatesc zilnic ..mereu vin cu ceva nou dar nu merge..laptele il bea tot din sticluta daca ai este foame..atunci bea in jur de 150 de ml de lapte ..(dr a zis ca e prea putin pt varsta lui si pt o masa de la mikul dejun.pt ca el doar atunci bea lapte)in rest pe timpul zilei se porceste..de fapt el nu prea mai vrea lapte de pe la 6 lunite..aytunci am observat ca nu prea il mai bea.. Offline #392 2008-03-13 11:54:17
Re: discutii intre mamicipai si la praid aveam de coborat cu un autobus nu stiu cati metri...si am fost de 2 ori cate 10 zile si tot nimik.la turda ar fi mai aproape,e fai pe acolo?ai unde sa te cazezi?privelisti faine?la Mare aici in Romania clar ca nu ne vom mai duce niciodata dupa ce am patit,mai stii ca ti-am povetit ca am ajuns direct pe tewrapie intensiva de la mare,21 de zile de branula in mana...de la o enterocolita a facut septicemie... Offline #393 2008-03-13 12:22:45
Re: discutii intre mamiciRiona,te stiu eu de undeva...am vazut poze pe topicul cu poze bebe.Esti din oradea?esti cumva inscrisa la medicul de familie de pe Horea? Offline #394 2008-03-13 12:45:20
Re: discutii intre mamici
http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #395 2008-03-13 12:56:49
Re: discutii intre mamiciDe cazat numai in hoteluri din Turda sunt o gramada salina nu are holelul lui separat ,a si inca ceva iti mai dau de citit Zacamantul de sare de la Turda s-a format cu aproximativ 18 milioane de ani in urma. Depozitul salifer sedimentar transilvan se intinde pe toata rama vestica a Depresiunii Transilvaniei, aflorand in zonele anticlinale: Depresiunea Maramuresului, apoi Turda - Ocna Mures si terminand cu Ocna Sibiului. Masivul de sare gema Turda - Valea Sarata (Durgau) situat in partea de N-E a orasului are o suprafata de 45 kmp si o adancime de 1200 m. Forma este de perna (alungita), are intercalatii de sisturi argiloase si este acoperit de un strat de sisturi argiloase si pietris cu o grosime intre 0 si 1500 m. Aproape de suprafata, sarea este pura, solida, cristalizata, cu granule mari, dar in adancime contine nisip fin diseminat. Continutul de NaCl este intre 98-99%. Rezerva geologica estimata aici este de 38.750 milioane tone. http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #396 2008-03-13 13:04:22#397 2008-03-13 13:05:48
Re: discutii intre mamicibuna si eu culc pe TONY si revin pe la ora aia http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #398 2008-03-13 21:54:56
Re: discutii intre mamicimersi mult gilia,chiar m-ai convins!!! o sa mergem cu siguranta pe la turda,e si aproape...nu stiu cum or fi imrpejurimile...dar asta numai conteaza decat sanatatea lui robert...deja sunt disperata cu tusea asta si imi este din ce in ce mai frica sa nu faca pana la urma astm bronsic...Acum vad ca ti-ai schimpat si avatarul,nu te mai recunosteam....pupici lui Tony.cum mai sta cu muscatuL?? Offline #399 2008-03-13 22:02:05
Re: discutii intre mamiciof..si noi stam la parter si idiotii astia si-au facut magazii la subsol si au astupat gurile de aerisire....si a cam inceput sa miroasa a mucegai la noi in camera... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|