|
Nu esti logat.
Discutii intre mamici-44#818 2008-12-12 11:16:53
Re: discutii intre mamicio sa se plitiseasca si de laptopul de jucarie.. Offline #819 2008-12-12 13:00:01
Re: discutii intre mamiciEste adevarat ce spui , dar este foarte greu sa te horarasti la ceva anume . Daca aveti ceva idei va rog sa le scrieti . Offline #820 2008-12-12 13:42:00
Re: discutii intre mamici
Am mai fost si plecati Clau....iar in rest nu prea mai am loc de ei la comp.Sunt putin raciti....dar se pare ca scapam fara antibiotic,fiindca le-am dat 5 zile Rynatiol fara vreo ameliorare.Si apoi mi-am adus eu aminte ca tare bine le-a mers cu Erdomed,ce-i drept cam scarbos dar isi face treaba (la cat costa cred si eu,e cam 25 lei la liber,numai ca eu ma duc cand la pediatru cand la medicul de familie si mereu am de toate in casa,acum am chiar cate 3 antibiotice de caciula).Iar dupa 2 zile de Erdomed,deja se simt imbunatatiri,numai ca pe Dari l-a luat si o durere de urechiuta,i-am pus azi-noapte o bucata de usturoi in ea si dimineata a zis ca nu-l mai doare,numai ca i s-au cam inrosit ochii.Scapi de una ,dai de alta. Offline #821 2008-12-12 19:07:22
Re: discutii intre mamiciramo,te rog eu nu te mai juca cu usturoi si mai stiu eu ce in ureche !!!!!!!!!!! otitele sunt cam oericuloase la copii...Trebuia sa-i dai nurofen ,picaturele in urechi Otocalm...daca nu ceda Osapmoxul mergea tare bine pe otite Offline #822 2008-12-12 19:29:07
Re: discutii intre mamiciMersi mult Claudia...m-am mai linistit.Medicul de familie mi-a zis ca nu-i problema dar nu prea am incredre in ea,caci i-am spus acum 5 ani,dupa un consult al unui pediatru ca Darian are luxatie congenitala de sold.Si ea l-a consultat si mi-a zis ca n-are chiar nimic,dar totusi imi da trimitere la ortopedie ca sa fiu eu linistita.Si la Darian chiar si eu observam ca avea un piciorus putin mai lung decat celalalt dar imi spuneam ca e..nu pot eu sa le masor klumea caci ei nu stau cu picioarele foarte drepte si fara sa le miste,plus ca avusesem un vis in care Dumnezeu imi spunea sa merg sa-i fac un control caci copilul acesta o sa ramana cu un picior mai lung si unul mai scurt.Dar eu habar n-aveam ca poate exista o boala ca asta! Offline Publicitateloading...
#823 2008-12-12 20:59:28
Re: discutii intre mamicipai ulcioarele alea sunt date de o bacterie.deci in mod normal trebuie tratate cu antibitoice sub forma de unguent si picaturo pftalmice. n-ar fi rau sa-l duci la un control oftalmologic,poate are nevoie de ochelari daca i se inrosesc des. Offline #824 2008-12-13 00:26:25
Re: discutii intre mamicieu am avut pt prima oara in viata mea otita acum o luna. este f rea, dureri, zvacnituri in ureche...e groaznic, dar pt un copil? eu nu am rezistat numai cu trat local si am luat augmentin. si alessa incepuse cu o usoara inflamatie si am trecut-o pe ospamox si pot spune ca este super. noi a facut eco de sold deja de doua ori, obligatorii, o data inainte s plece din maternitate in prima sapt si o data prin sapt 6, urmatoarea e cand incepe sa mearga. am intrebat si noi medicul pt ca alessa da sa se ridice in fundulet si ne-a interzis categoric pana in luna a 6-a Offline #825 2008-12-13 10:27:33
Re: discutii intre mamiciecografiile de sold nu prea isi au rostul inainte de 4-5 luni. pt ca doar atunci apar nucleii de osificare ,dupa acre medicul isi poate da seama daca e ok sau nu Offline #826 2008-12-13 13:35:33
Re: discutii intre mamiciEu am mers aici la control si ecografii la sold. Asta pentru ca sunt cazuri in familia sotului si ne-au trimis obligatoriu. Deci am fost la 8 saptamani, la 4 luni si mai mergem in martie... Mi-au spus ca lucrurile astea se vad pe parcurs nu doar de la un simplu control. Offline #827 2008-12-14 16:35:32
Pai ni s-a spus ca ar avea nevoie de ochelari(dupa 3 zile ingrozitoare cu atropina 1!)Pe rezultat a scris +0,75,poate marimea dioptriilor la ochelari,iar pe fisa de la spital scria +2!De ce oare?Nu mi-a inspirat deloc incredere doctora aia,mai ales ca ma invita direct la ea la cabinet si ochelarii tot acolo m-a trimis sa ii fac.O sa mergem mai in primavara la un alt doctor....desi sper din tot sufletul sa nu fie nevoit sa poarte ochelari,desi tati are probleme mari cu ochii ,cu destule minusuri.Mai citisem pe net ca o hipermetropie mica nu pune probleme caci oricum ochiul se dezvolta pana la varsta de 9 ani si se acomodeaza ochiul singurel.Iar hipermetropia inseamna de fapt ca retina este ingusta iar imaginea se formeaza in spatele ei.... Offline #828 2008-12-14 16:46:53
Re: discutii intre mamiciramo,nu sunt specializata pe oftalmologie...prea multe nu stiu ce sa iti spun...decat ca daca ar fi nevoit s apoarte ochelari toata viata nu e tragedie...pe langa ce se ointampla in jurul nostru e chiar o nimika toata ! Offline #829 2008-12-14 20:33:48
Offline #830 2008-12-14 20:39:22
Re: discutii intre mamiciGulia zicea de astm la Tony al ei . Offline #831 2008-12-14 20:45:49
Re: discutii intre mamiciOf...mi-e si frica sa ma duc la doctor,ca n-ai cum sa pleci de acolo fara sa-ti spuna ca n-are nimic!In ianuarie as vrea sa consult intai un orelist,de oameni mari,dar care se ocupa si de copii.E tare renumit pe aici si sa vad ce imi zice si apoi merg mai departe. Offline #832 2008-12-14 20:53:41
Re: discutii intre mamicisunt ok amandoua Offline #833 2008-12-14 21:00:16
Re: discutii intre mamici5 zile rinatyol si de miercuri seara Erdomed....inca vreo 4 zile jumate! Ups...acum realizez si eu ca-s cam multe zile.Gata de maine nu le mai dau nimic...doar Vitacandy si Septilin,ca m-am apucat si de astea de cateva zile. Offline #834 2008-12-14 21:02:32
Re: discutii intre mamicipai de la rinatiol tuseste de numa.........of-of Offline #835 2008-12-15 22:58:15
Re: discutii intre mamicilaura, ce inaltime are andrei la 1 anisor? mi se pare destul de inaltut... daca noi la 4 luni avem 70cm oare la un an la cat ajungem? Offline #836 2008-12-27 21:24:53
Re: discutii intre mamicihi Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|