|
Nu esti logat.
Discutii intre mamici-57#1065 2009-02-25 22:54:00
Re: discutii intre mamicitenzi las-o in pace sa pape cand ii este foame! cand vezi ca-si papa mainile sau cum face ea cand ii e foame atunci pune-o la biberon, nu inainte Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #1066 2009-02-25 23:00:21
Re: discutii intre mamicifetelor ai vostri bebei la 3 saptamani stateau cate 4 ore trezi? eu nu mai stiu ce sa fac cu ea in fiecare seara se trezeste pe la 12 - 1 si pana la 3-4 nu se culca si ziua are cel putin inca o repriza de nesomn si incepe sa planga de obosita ii dau sa suga imediat cum se trezeste si pana se culca nu stiu ce sa ii mai fac iar ii dau sanul si iar si iar ca ma gandesc ca in atatea ore o ia iar foamea. nu stiu ce sa ii fac sa doarma si ea si nu stiu cat sa ii dau sa suga nu mai inteleg nimic ca ea de plictiseala da semne ca vrea sa suga si trage de 5 ori si atipeste cand o dau la o parte gata se trezeste. ma dor si sanii de nu mai pot din cauza asta Offline #1067 2009-02-26 01:04:15
Re: discutii intre mamici1. coco cel mai bine iti iei o pompa de san. Asa poti sa vezi si tu cat papa. Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-02-26 01:07:17) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #1068 2009-02-26 10:27:20
Re: discutii intre mamicicocoleta, eu niciodata n-am facut baie fetei mai tarziu de 22.30....un program cat de cat macar la spalat eu cred ca e bun si pt somnul de noapte. mi-aduc aminte ca in prima luna si bebitza mea statea multe ore treaza ziua si devenea nervosa si agitata tocmai de la oboseala. incearca sa-i faci program si la mancat, astfel isi va forma si fata ta un ciclu de somn, mancat, veghe...si eu scoteam lapte cu pompa sa vad cata papa si papa si 100 de ml, dar nu era consistent laptele meu si deia plangea de foame des, dadea impresia ca se satura si la jumate de ora iar plangea. poate nu se satura micuta ta, trage, oboseste, nu se satura si tot asa Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #1069 2009-02-26 14:15:13
Re: discutii intre mamicisi noi la 22.30 facem baitza spuneti-mi si mie bebeii vostri au manutzele reci??oricat de imbracata ar fii cateodata are manutzele reci ..si in casa sunt in jur de 25-26..stiti ceva despre asta??? Ultima oara a fost editat de ttenzika (2009-02-26 14:18:12) Offline Publicitateloading...
#1070 2009-02-26 17:26:40
Re: discutii intre mamicidaca nu vrea sa pape ea las-o in pace, dar urmareste cum ia in greutate. eu intelesesem ca nu vrei sa-i dai sa manace decat dupa inca 4 ore...mea culpa. Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #1071 2009-02-26 18:37:00
Re: discutii intre mamicinu e vorba ca nu vreau sa ii dau decat dupa 4 ore..la inceput papam dupa 3 ore(mentionez ca noi suntem pe formula)..apoi a inceput o data la 4 ore..si daca tot am inceput cu programul asta..macar stim o treaba : daca papa de exemplu la 3..si plange la 3.30..stim o treaba nu plange de foame,are alte probleme..daca nu are cat de cat un program..atunci nu e ok..parerea mea,de exemplu ce am patzit ieri: a papat la 11..normal 120ml..apoi a vrut sa pape 1 i-am dat a papat sau mai bine zis s-a jucat cu 50ml..bun am zis ca iesim la plimbare am plecat pe la 3..la stiind ca maxim la 4 trebe sa venim sa papam..am ajuns la 4.30 a mancat ca haplea la inceput pana s-a balonat cu aer si apoi de abia a papat 100ml..bun..apoi la 8 papa tot 120ml..si bineinteles ca nu am putut sa ii fac baitza la imediat si i-am facut-o la 10 seara..dupa baitza credti ca a mai vrut sa pape?nuuuuuuuu..culcat adormit trezit la 1 noaptea papa si tot asa numai andoaselea ..pe cand daca papa dupa program era altceva:papa la 7 seara..somnic..papa dupa baitza la 22.30 si somnic pana la 3-4 apoi papa si stiam o treaba Offline #1072 2009-02-26 19:40:16
Re: discutii intre mamici
baitza ii facem pe la 9 - 10 seara iar de mancat mananca doar ca odata ziua si odata noaptea nu are chef sa doarma am incercat si m-am muls am pus-o la san si i-am mai dat si din biberon si toat agitata e eu cred ca e satula de somn ca altceva nu stiu ce sa mai spun. are si momente cand papa la san si adoarme imediat cam 4 ore deci laptele e bun. probabil ca astea sunt toanele ei Offline #1073 2009-02-26 21:24:26
Re: discutii intre mamiciTrebuie sa imi cumpar carucior la bebe..nu am cumparat ca ma primit unul si astazi cand sa il folosim..tzeapaaaaaaaa defect m-am mirat eu ca a renuntat acel cineva asa de repede la un carucior chico..dar nah ce sa ii faci, mi-e una mi-ar crapa obrazul sa ofer asa ceva cuiva..si cand te gandesti ca mai e si coleg de servici..deci daca stiti ceva despre vreun site ,link ceva trimiteti va rog :k?ra: Offline #1074 2009-02-26 21:33:03
Re: discutii intre mamicihttp://www.mykids.ro/index2.php?snd=1&a … p;categ=13 eu l-am luat pe cle la 375 douceur de pe ultimul rand cel roz mai mule poze sunt la cel portocaliu aici l-am gasit cu 1 mil mai ieftin decat in oras la noi tot de aici am luat si scaun de masina si saltea la patut toate au fost mai ieftine decat ce am gasit in orad Ultima oara a fost editat de cocoleta (2009-02-26 21:34:24) Offline #1075 2009-02-26 21:34:22
multumesc :k?ra: Offline #1076 2009-02-27 14:41:48
Re: discutii intre mamicihttp://www.muccelmic.com/carucior-maner … p-300.html Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #1077 2009-02-27 20:52:48
cum sa nu! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #1078 2009-02-27 21:06:05
corect citez:''lipitzi de ei'' ..si asa vine 1Martie..Alecsandra e deja pe post de martzisor toata ziua a stat atarnat de mine ..noroc ca face nani noaptea Offline #1079 2009-03-01 01:53:40
Re: discutii intre mamicihello fetele Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #1080 2009-03-01 22:33:29
Re: discutii intre mamicice tare e daca gasesti sa imi spui si mie unde are Offline #1081 2009-03-02 11:55:55
Re: discutii intre mamicichiar ca pe post de martzisor........... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #1082 2009-03-02 16:13:46
Re: discutii intre mamicieu am tot dat google si n-am gasit nimic.... nici un magazin virtual de unde poti lua asa ceva Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #1083 2009-03-05 12:58:54
Re: discutii intre mamiciieri bebe a ras prima oara cu voce tare!!!!! are un ras atat de dulceeeeee vai l-am mancat.... pur si simplu m-a luat prin surprindere! il giugiuleam in timp ce-i schimbam pampersu` si a inceput sa rada! Intrebare: el se tot chinuie sa stea in picioare! plange si se agita sa-l tin de subtiori ca sa topaie el pe burta mea si are abea doua luni jumate. Poate sa pateasca ceva? Babele imi spuneau ca i se taseaza vertebrele... asa e? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|