|
Nu esti logat.
Cica poti alege ce sex sa aiba bebele...-2#20 2008-06-24 17:14:20
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...nastere usoara sa fie sanatos/sanatoasa. aia e important ,nu sexul "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #21 2008-06-25 10:28:15
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...fetelor,dar sexul copilului nu e stabilit de la fecundare?adica e clar ce spermatozoid a fecundat ovulul,nu?nu cred ca se mai poate schimba mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #22 2008-06-25 11:13:40
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...Pai nu se schimba nimic dupa fecundare ci inainte, adica se creaza conditii prielnice supravietuirii spermatozoizilor de un anumit tip. Dar ca sa te chinuiesti atat ca vrei neaparat sa ai un copil de un anumit sex (exceptiile fac cazurile in care defecte genetice se transmit doar urmasilor de un anumit sex, cum este cazul hemofiliei), inseamna ca copilul in sine nu are valoare pentru persoana in cauza, ci este valorizat de dorintele respectvei persoane... Offline #23 2008-06-25 11:20:05
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...asa e Satina Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #24 2008-06-26 00:40:14
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...multe isi schimba dorinta dupa nastere..sau chiar uita k initial isi doreau fata ,respectiv baiat. important e sa fie sanatos "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-26 02:28:26
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...am auzit de curand ca cica "de vina" pt faptu ca e baiat ar fi nivelul crescut de testosteron din uter(ce cauta acolo nush,dar asha am auzit) atunci cand se produce fecundatia 6 ani de dragoste Offline #26 2008-08-25 02:06:21
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...La mine a functionat !!!! Dintotdeauna mi-am dorit fetita am ramas si eu insarcinata dupa 2 ani de la casatorie si abia asteptam sa fac 4-5 luni de srcina sa imi zica si mie ce e . Am dus sarcina foarte greu cu multiple iminete de avort , ma luau dureri de burta cumplite din senin ca niste contractii si fuga la urgenta , din acet motiv am facut ecografe in prostie . In luna a 4-a mi s-a zis pentu prima data ca voi avea baiat . Nah m-am dus acasa resemnata - ce sa mai la deal la vale .. e baiat , e baiat !Il sun si pe sotul meu si-i zic"e baiat " si imi zice " atata mi-ai zis ca e fata incat imi doream si eu fata ". si de atunci la ce ecograf mergeam - e baiat si e baiat . Se facu si luna a 9-a si eu nici un semn sa nasc nimic. m-am dus iar la doctor iar m-a trimis la ecograf si imi zice " lala e bine totul aveti fetita dar sigur stiti .. !!!????? noroc ca eram intinsa pe pat , daca nu m-ar fi adunat doctorul de pe jos ce soc am avut . Si ma linistesc repede si-i zic " nu nu , este baiat nu e fata ! doctorul s-a uitat la mine lung si a zis daca e fata sa mai veniti pe la mine cand aveti nevoie , daca e baiat sa mergeti unde ati mai fost . si pana la urma am facut cezariana la 42 de saptamani fara 2 zile. Copilul meu s-a lasat asteptat cam mult ! Era de Sf Nicolae cand am fost bagata in operatie . Mi s-a facut anestezia dupa care nu am mai stiut nimic. Am inceput sa simt niste dureri in zona burtii ma chinuiam parca sa ma trezesc dintr-un somn adanc , cand - brusc imi dau seama ce s-a intamplat si unde sunt . mi-am adunat toate fortele am deschis ochii , vedeam in cetata si "vreau sa vad copilul " , " vreau sa vad copilul " .In foarte putin timp am vazut o cocuta mica tare rosie in obrajori ."Aveti o fetita de 3 kg " mi-au dat lacrimile voiam sa o tin in brate , a fost o bucurie enorma ceva ce nu poti simti in viata asta pentru nimic altceva . Si sunt mandra ca am fetita si o cheama Mara.! Offline #27 2008-08-25 09:37:04
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...sa-ti traiasca fetitza, magnolia2! si eu voi avea o fetitza, la eco din saptamana 22 am aflat , dupa ce in sapt 12 ne-a zis dr ca e baietel era bebe prea mic atunci deh, ce sa vada, noi oricum suntem bucurosi ca vom fi parintii unui bebe, sanatos sa fie ! Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #28 2008-08-25 13:56:44
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...sa va traiasca magnolia sa fie sanatoasa si voioasa mami de minuni Offline #29 2008-08-25 14:39:44
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...sa va traiasca, magnolia, sanatoasa si frumoasa!!! si noi tot fetitza vom avea. cel putin asa era acum aproape 4 saptamini, la echo de 20 de sapt, in proportie de 80 % Offline #30 2008-08-26 08:03:46
Re: cica poti alege ce sex sa aiba bebele...Fetelor trebuie sa venim noi din spate cu o generatie de baieti sa nu va ramane fetitele singure Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|