|
Nu esti logat.
Contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??Pagini: 1
#1 2008-02-18 20:01:42
contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??am citit mai multe articole in care am gasit niste contraceptive interesante,sub forma de implant:se face o mica interventie chirurgicala in brat si se plaseaza acea tija.am inteles ca se fac si in romania,dar unde??si cam ce pret ar avea o asemenea metoda contraceptiva?? multumesc anticipat:) Offline #2 2008-02-19 10:09:02
Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??despre asta e vorba? http://www.netdoctor.co.uk/sex_relation … mplant.htm Offline #3 2008-02-19 10:28:15
Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??nu cred ca inca se face in romania.....daca vorbim despre acelasi lucru... Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-02-19 10:28:46) Offline #4 2008-02-19 13:55:05
Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??se fac si in Romania implante contraceptive, sunt doar cu progesteron si au efectele secundare ale progesteronului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-03-25 16:00:51
Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??dak elibereaza lunar hormoni, mai apare menstra? asta e intrebarea mea... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-25 16:15:08
Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??da mami de minuni Offline #7 2008-03-26 11:57:21
Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??sau nu...depinde de la organism la organism...efectele secundare ale implantelor cu progesteron sunt fix aceleasi ca pentru pastilele sau injectiile doar cu progesteron.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2010-03-13 22:34:10
Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??deci surorile mele au impanon si cumnata mea are...NU s-au ingrasat(deoarece el iti ofera cantitatea de hormoni de care tu ai nevoie,nu ca anticonceptionalele pe cale orala) NU scade libidoul NU produce dereglari hormonale...este cea mai sigura si buna metoda anticonceptionala...medicul meu imi spunea ca multe femei il folosesc pentru a avea copii.Imediat dupa ce il scoti ramai insarcinata...Pretul este OK...Eu am luat cu 130 euro din franta...La noi am vazut ca este 200si ceva...Oricum este mai comod si nu stai cu grija niciodata...Eu am unul de vanzare daca cineva este interesat/a....Si da este normal sa nu ai menstruatie un timp...Explicatia este ca implanonul cauta cantitatea de hormoni de care tu ai nevoie...este de la organism la organism... Offline #9 2010-03-16 11:39:05
Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??
poate stii ca asta nu e un forum unde poti face genul asta de comert. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2010-03-17 09:50:04
Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??In Bucuresti nu stiu...dar la noi in Ploiesti nu punea nimeni pana cand eu am fost la un doctor cu sora mea si l-am intrebat daca il poate pune ...el mi-a cerut sa il las sa se documenteze -si pe youtube daca intri vezi cum se face-iar apoi am fost din nou la el si i l-a bagat...nu mi-a cerut o anumita suma i-am dat eu cat am crezut...NORMAL nu tre sa te taie...pentru ca el are o seringa inauntru...si cu seringa aia actioneaza...Mda mi se spune ca nu am voie sa fac publicitate pe forum...si nici comert...ce comert ...unele femei poate nu-si permit sa cumpere un Implanon cu 950 lei...iar eu am unul pe care nu-l folosesc...in fine...DOCTORUL MI_A EXPLICAT CUM SE FOLOSESTE...DACA E ASA CUM SPUNETI Dumneavoastra de ce multe femei il folosesc pentru a avea copiii?????explicati-mi...anticonceptionalele pe cale orala nu au aceleasi ATUURI... Offline #11 2010-03-17 10:15:05
sincer nu stiu de ce ar folosi cineva Implanon pentru a face copii...poate din lipsa grava de informare. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2010-03-17 10:24:40
Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??da poate...asa este medicii toti din Franta sunt cam fraieri...si doctorul care i l-au bagat DOCTOR CHIRURG LA SPITALUL JUDETEAN PLOIESTI surorilor mele la fel le-a spus...ca el s-a documentat si unele femei l-au bagat pentru a-l scoate la scurt timp ca sa ramana insarcinate...la noi nici nu existau medici care stiau de aceasta metoda...recunoasteti ca noi suntem in urma cu multe... Offline #13 2011-05-21 02:44:58
Mai exact ce se intampla in privinta mineralizarii osoase? smell the roses while you can Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|