|
Nu esti logat.
INTREABA STOMATOLOGUL!-12#210 2008-05-06 18:58:40
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!
nu stiu ce sa iti zic...cred ca exista ceva in alimentatia ta care le provoaca. daca nu, ai vreo boala generala? ar trebui sa dispara cu tratament... Offline #211 2008-05-06 18:59:45
da cel mai sigur e de la molarul de minte. ce antibiotic ti-a dat? si ce e acel "inca ceva"? Offline #212 2008-05-06 19:02:00#213 2008-05-06 19:11:01
cred ca mai degraba sunt afte. oricum, mergi la medic da? Offline #214 2008-05-06 19:12:08
incerc sa nu uit, numai ca acum am niste probleme si...raspund mai greu. Offline Publicitateloading...
#216 2008-05-06 19:13:18#218 2008-05-06 19:25:22
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!uf...n-am nik...sunt sanatoasa tun....de fapt asa reiese din analize....:(dar tot apar....si deja nu mai suport...is foarte dureroase.. Offline #219 2008-05-06 19:38:07
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!mika, te rog si eu sa imi spui parerea ta. Fac de o saptamana tratament pentru candida bucala cu solutie de nistatin. nu mai e asa de multa dar tot mai am. sa continui tratamentul? sa incerc si altceva? Am luat si 6 zile flucovim 50. am facut si tratament cu ovule pentru candida. nu stiu... chiar asa de greu trece candida bucala? iubesc+Camelia+Matei Offline #220 2008-05-06 21:10:07
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!Buna. Acum 5 luni am fost si eu la stomatolog sa-mi fac 2 masele ca erau cariate. Doctorul a zis ca la una trebuie sa scoata nervul neaaparat si asa a facut, mi-a pus apoi pansament si dupa 3 zile a zis sa ma duc sa mi-o plombeze, dar ce sa-mi plombeze ca pe mine ma durea ingrozitor, infectie nu aveam, nu aveam nimic suspect dupa parerea lui, tot baga acul si eu simteam ca-mi scartaie pe creier ,pe sub ochi, in ureche si el zicea ca-s alintata. in fine, am mai stat vreo 3 zile, de data asta fara pansament, a zis sa-mi fac eu de fiecare data cand mananc si apoi sa ma spal pe dinti. a fost mai bine, numai ca de cate ori imi scoteam pansamentul imi scartaia nasul si-mi cadeau din masea chegulete de sange. m-am dus din nou la el si a zis ca imi astupa canalele ca nu am nimic. inaine sa ma duc sa mi-o si plombeze am fost sa-mi mai fac o radiografie, si eu nu le am dar chiar era ceva in nergula pt ca deasupra maselei se vedea o punga mare alba. am fost la alt stomatolog care mi-a zis ca mi-a fost oburat maxilarul si ca am materialul acela in sinus si nu se poate dect cu operatie. dupa lungi rugaminti de a evita operatia s-a interesat si a zis ca putem sa o acoperim pt ca nu e nici o infectie acolo si sa asteptam ca poate cu timpul se va absorbi materialul (forfenol sau asa ceva). Dupa toata poveste asta vreau sa cer si parera ta, e vre-o problema ca am in sinus acel material?, adevarul ca ma cam deranjeaza, cand alerg sau merg mai rpd simt ceva acolo, cand e mai rece afara iar ma cam doare in interior sub ochi. e normal? sau mai bine optam pt operatie? a zis ca-mi scotea si maseaua la operatie. Offline #221 2008-05-06 21:25:11
eu zic ca mai bine operatie pt ca se poate infecta...eu una nu as lasa pacientul asa...sincer. acum nu stiu, poate medicul acela are mai multa experienta, poate a mai avut cazuri asemanatoare, nu stiu ce sa spun, dar mie una mi se pare riscant. eu nu as face asa Offline #222 2008-05-06 21:25:41
nu ai luat si stamicin? Offline #223 2008-05-07 10:58:20
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!mi s-a spus sa sug stamicinul si pur si simplu nu pot pentu ca mi se face rau de la gust. De inghitit nu am inghitit stamicin. iubesc+Camelia+Matei Offline #224 2008-05-07 14:40:36
pai nu se inghite, se suge. stiu cum e, ca am luat si eu, e super naspa si mie mi se facea rau de la el, dar am luat cateva si chiar au avut efect... Offline #225 2008-05-07 14:42:24
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!mi s-a umflat falca urias...sa iau in continuare tratamentul sau sa ma duc sa ucid doctorita? Offline #226 2008-05-07 17:42:40
de cate zile iei antibiotic? Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-07 17:43:30) Offline #227 2008-05-07 22:28:26
merci mika, termin tratamentul cu nistatin ... poate scap si daca nu incerc su stamicin. iubesc+Camelia+Matei Offline #228 2008-05-08 06:54:30
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!mika daca ma poti ajuta si pe mine cu un raspuns. in urma cu 2 luni am fost la stomatolog si mi-a facut o rezectie apicala la niv primilor doi premolari (nu stiu exact la care dintre ei)din partea de sus .am coroana de cativa ani,mi-a aparut un abces in urma caruia mi-a zis ca am nevoie de rezectia asta apicala.na..dupa rezectia apicala m-am simtit ok,n-am avut nici o problema pana in dimi aceasta.am observat cand ma spalam pe dinti ca gingia e sensibila acolo si am simtit ceva ce seamana cu un abces micut,un inceput de abces,o punguta mica,tare,rosie si dureroasa la atingere.nu am muscat tare pe dintii astia,igiena e riguroasa.de ce a aparut din nou..si mai ales care e tratamentul?sper sa nu-mi pierd coronita..ms mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|