|
Nu esti logat.
La ce varsta .. antibebe ? :D#1 2008-04-23 14:25:27
la ce varsta .. antibebe ? :Dam shi eu o intrebare . la ce varsta ati inceput sa luati antibebe ? te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie Offline #2 2008-04-23 14:27:16
Re: la ce varsta .. antibebe ? :Dprobabil la varsta la care ne-am inceput viata sexuala Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-04-23 14:30:27
Re: la ce varsta .. antibebe ? :Deu am hotarat sa nu iau antibebe inainte de primul copil...am facut-o cu prezervativ,cu folii,cu metoda calendarului,coit intrerupt si nu am rams gravida timp de 5 ani astfel.daca ramaneam ncidecum nu faceam avort,mi-am inceput viata sexuala la 19 ani cu barbatul care mi-a devenit apoi sot.antibebe am luat de pe la 25 ani,dupa nastrea primului copil,si iua de aproape 4 ani. Offline #4 2008-04-23 14:36:27
Re: la ce varsta .. antibebe ? :Dla 19 ani aproape 20 am inceput sa iau... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2008-04-23 15:34:35
Re: la ce varsta .. antibebe ? :D21 de ani... acu tare m-as lasa de ele, a devenit mai sigur totul intre noi si avort oricum n-as face (nici in trecut n-as fi facut, de aia am luat ac). dar a dat iubi de bine... de balaceala la pielea goala si nu prea ii surade ideea cu lasatul.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-23 15:42:31
Re: la ce varsta .. antibebe ? :Dla 19 ani...cand mi am inceput viata sexuala si o sa le mai iau vreo 2-3 ani...pana ma apuc de bebe happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-04-23 15:44:00
Re: la ce varsta .. antibebe ? :Dla 21 ani...cind au aparut si pe piata romaneasca(oficial) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-04-23 15:45:31
Re: la ce varsta .. antibebe ? :Dla 19 ani Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #9 2008-04-23 15:50:49
Re: la ce varsta .. antibebe ? :D
ce plastic ai spus-o Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-04-23 15:56:51) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #10 2008-04-23 15:57:31
Re: la ce varsta .. antibebe ? :DEu am inceput sa iau antibebe la 18 aproape 19 pupi Offline #11 2008-04-23 15:59:35
si n-ai avut probleme de la "periodicul" asta? ca eu am si o frica a mea de a renunta.. ca stiu ca la un moment dat o sa ne saturam iar de prezervativ si ma voi reapuica... si tare mi-e frica de efecte adverse.... asa, macar, am bagat organismul intr-un ritm... n-au fost probleme... da-i inainte asa.... dar mi-ar fi frica de ritmul "ba cu, ba fara", am prietene care asa fac (o luna n-au bani si se lasa, alta luna se apuca, vreo doua se lasa iar ca le pleaca gagiul.... nush, eu am luat si in posturi, chiar daca am stat cuminte...). poate ma faci sa-mi treaca frica asta... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #12 2008-04-23 16:03:44
Re: la ce varsta .. antibebe ? :DEu iau de foarte mult timp,cred ca de pe la 16 ani...am avut probleme cu menstruatia-dureri foarte mari,hemoragie,si o menstra de nu mai scapam de ea..si le-am luat dupa prescriptia medicului...apoi am continuat sa iau pentru protectie.. Acum am almost 20, deci iau cam de 4 ani.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #13 2008-04-23 16:08:51
eu am luat la 20 de ani diane 35 vreo 9 luni....dup-aia n-am mai luat deloc....anul trecut am luat 2 sau 3 luni yasmin pentru chisturi si acum iau iarasi 3 luni yasmin tot pentru un chistisor mare...eu sincer de luat n-as lua...sex tot cu preze facem oricum....da' daca-i pentru sanatate, iau. Naspa a fost in sensul ca de la yasmin am avut spotting in prima luna si anul trecut si acum...efecte adverse nu stiu....parca m-am mai ingrasat "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #14 2008-04-23 16:09:03
Re: la ce varsta .. antibebe ? :Dacu destul de offtopic: de curiozitate... oare e sanatos sa iei ac de la varste mici (14-15 ani)? asta daca n-ai probleme medicale, zic. ma gandesc ca esti in crestere, inca... nu afescteaza cu nimic functionalitatea ap reproducator? Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-23 16:10:06) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2008-04-23 16:11:51
probabil se considera ca e bine sa iei ca daca tot faci sex la 14 ani, mai bine eventuale efecte ale AC decat sarcina/avort...dsi eu la varsta asta as recomanda abstinenta, dar daca nu se poate, prezervativul...la 14 ani nu esti foarte informat asupra tuturor riscurilor... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #16 2008-04-23 16:31:37
Re: la ce varsta .. antibebe ? :Diau de la 17 anisori, acum am 18...deci un an si ceva www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #17 2008-04-23 16:45:21
Re: la ce varsta .. antibebe ? :D21 ani "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #18 2008-04-23 17:35:29
Re: la ce varsta .. antibebe ? :D17 Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #19 2008-04-23 17:43:20
Re: la ce varsta .. antibebe ? :D20 Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|