|
Nu esti logat.
Am luat alta pastila din greseala!!!#1 2008-05-06 10:55:03
Am luat alta pastila din greseala!!!Ieri ar fi trebuit sa iau a 7-a pastila din folie si din greseala am luat-o pe ce-a din stanga adica ultima pastila din folie.Iau de 3 ani triquilar dar nu mi s-a mai intamplat niciodata asta.Ce e de facut?le mai pot lua in continoare luna asta sau nu mai au nici un efect?va rog cine poate sa imi dea un raspns cat mai repede/Va multumesc Offline #2 2008-05-06 11:01:53
Re: Am luat alta pastila din greseala!!!da, ia-le in continuare, de unde ai ramas(vei lua deci azi a 7a pastila si apoi in continuare in sensul sagetilor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-09-17 22:54:33
Re: Am luat alta pastila din greseala!!!e doar pt organizare...sa nu uiti sa le iei... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|