|
Nu esti logat.
Anticonceptionale-4#58 2008-06-16 22:55:22
Re: anticonceptionaleam si eu o curiozitate... anticonceptionalele functioneaza daca ai avut contacte sexuale neprotejate in ziua ovulatiei? Offline #59 2008-06-16 23:13:32
Re: anticonceptionalebuna fetele!! am sh eu o nelamurire:sunt la prima folie de anticonceptionale....knd va treb sa imi cumpar urmatoare folie trebuie sa am prescris de la doctor retzeta k sa imi elebiereze de la farmacie sau pur sh simplu mi le da aseA? :-?ms Offline #60 2008-06-16 23:15:19
Re: anticonceptionaleAr trebui sa-ti dea doar pe baza de reteta, dar sigur iti da si fara #61 2008-06-16 23:28:39
Re: anticonceptionaleam si eu o intrebare pt doctoressa....am luat duphaston 8 zile pt o sangerare intermenstruala....apoi mi-a venit ciclul si trebuia sa urmez 1 luna cu triquilar pt reglarea menstruatiei....am luat in primele doua zile ale menstruatiei cate o pastila de triquilar...m-a durut capul groaznic si le-am intrerupt...acum sunt in a 4-a zi a menstruatiei si continua sa imi vina sange rosu...curat...inainte de acest tratament menstruatia era mai maronie...ce se intampla?.....e bine ca s-a schimbat la culoare?....sau e un semn rau?....cele doua pastile de triquilar care le-am luat au avut vreun efect negativ? Offline #62 2008-06-18 18:10:52
Re: anticonceptionalebuna..stiu ca nu e bine sa iau dupa ureche anticonceptionale ci doar dupa sfatul medicului..insa nici acesta nu face mare lucru daca merg..stiu de la prietene si mama..numai recomanda un tip anume,da un pliant si respectiva cumpara ce vede...si astazi mi-a venit menstruatia..as putea sa iau yasmin?majoritatea doctorilor recomanda yasmin..in special la fetele mai tinere si am auzit ca sunt cele mai buna...si kiar vreau sa am o protectie asigurata de aia vreau sa le iau...ar fi bine?multumesc.. Offline Publicitateloading...
#63 2008-06-19 11:14:52
Re: anticonceptionaledaca ai intarziat mai mult de 12 ore pastila trebuie protectie suplimentara pana inghiti corect 7 pastile.celelalte simptome sunt efecte secundare date de ac VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #64 2008-06-19 15:28:46
Re: anticonceptionalenu mai luati aiurea postinor daca nu sunteti in perioada fertila....pana la urma si metoda calendarului e o metoda contraceptiva...asa ca nu vad rostul de a lua acest postinor fara sens...tot citesc aici cazuri si nu inteleg....de ce se arunca lumea in postinor imediat ce a a avut un contact neprotejat in perioada nefertila....eu folosesc metoda calendarului de ani buni fara probleme....am avut totusi o problema cu un contact neprotejat exact in perioada fertila cand am apelat la postinor, dar strict atunci.....in rest....din moment ce exista o singura ovulatie...pe care cele mai multe din noi trebuie sa o simta....de ce sa luam postinor aiurea? Offline #65 2008-06-19 15:33:07
Re: anticonceptionalemaryaaa,editeaza mesajele,ca iei warn mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #66 2008-06-19 15:34:39
Re: anticonceptionalemaryaaa ai warn.citeste regulile! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #67 2008-06-20 12:12:40
Re: anticonceptionale
sincer ginutza...exista si ovulatii suplimentare...rar, insa exista... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #68 2008-06-20 16:34:52
Re: anticonceptionaleas avea si eu o rugaminte. plec in concediu, si ca de obicei exact in saptaman cu ciclu. pot sa incep o noua folie de ac exact cand mi se termina aceasta? si apoi cat timp iau pastilute? pana se termina folia sau pot lua o saptamana si apoi sa intrerup folis ca sa vina ciclul? Multumesc. iubesc+Camelia+Matei Offline #69 2008-06-20 16:37:29
Re: anticonceptionalepoti...si iei doar de cate pastilute ai nevoie...apoi intri in pauza...si dupa pauza incepi o folie noua...distractie placuta happy with him...inlove with him... Offline #70 2008-06-20 16:53:16
Re: anticonceptionalemultumesc cris iubesc+Camelia+Matei Offline #71 2008-06-20 17:12:33
Re: anticonceptionalecu placere happy with him...inlove with him... Offline #72 2008-06-20 22:28:23
Re: anticonceptionaleHEEEEEEEEELLLLPPPPPPPPPPPPPP !!! every guy always asks me : what does he had that i don`t ? and I replay : my heart . Offline #73 2008-06-20 22:29:22
Re: anticonceptionalemergi maine sa le schimbi...si te protejezi suplimentar primele 7 pastilute... happy with him...inlove with him... Offline #74 2008-06-20 22:40:00
Re: anticonceptionalems mult de rasp ! every guy always asks me : what does he had that i don`t ? and I replay : my heart . Offline #75 2008-06-20 22:40:50
Re: anticonceptionalecu placere happy with him...inlove with him... Offline #76 2008-06-21 08:57:43
Re: anticonceptionaleam o intrebare...tocmai am terminat lo-femenal,pastile de la care m-am ingrasat foarte mult, si medicul de la un cabinet de planing mi-a dat tri-regol si le-am luat imediat dupa lo-femenal...eram la a 3-a zi de menstruatie cand am inceput sa iau tri-regol...e ok ??? multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|