|
Nu esti logat.
Vreau un bebe!#1 2008-06-23 11:16:19
Vreau un bebe!Am 29 de ani si am decis ca este timpul unui bebe. Din nefericire, nu exista un personaj masculin in viata mea in acest moment si nu sunt prea convinsa ca va exista unul in viitor (cel putin in urmatorii 2-3 ani). In acest sens, m-am gandit sa apelez la bancile de sperma existente - sa spunem- in Bucuresti. Analizele facute in ultima perioada au fost foarte bune (analize de sange, imunologie, examene ginecologice, etc). Singura "problema" ar fi Rh-ul negativ al meu - dar acesta nu este un impediment. Offline #2 2008-06-23 11:55:42
Re: Vreau un bebe!daca profesoara aceea batrana a putut nu vad tu de ce nu ai putea. bafta multa Offline #3 2008-06-23 12:42:45
Re: Vreau un bebe!
incearca la polisano, stiu ca este si in bucuresti si au tot "tacamul". Stiu caz care a facut dar la polisano sibiu. Cat despre rh este cea mai mica problema acum, exista tratament super! Offline #4 2008-07-03 15:36:51
Re: Vreau un bebe!din cate stiu faci fertilizare in vitro, cei de la maternitatea Giulesti am auzit ca sunt buni, dar mai bine "suni un prieten"...., ca sa fie macar unul cunoscut, in caz ca e nevoie dpdv medical mai tarziu..... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2008-07-03 15:48:50
Re: Vreau un bebe!Eu te-as indrepta spre clinica de la Szeghet Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-03 19:14:56
Re: Vreau un bebe!ca si Ralu` la fel te-as sfatui ..sa mergi la clinica de la Szeged :gravida33+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|